Nem hosszabbítja meg a Klubrádió médiaszolgáltatási jogosultságát az NMHH

2020. szeptember 11. 11:27

Pályázatot írnak ki a 92,9 MHz-es közösségi rádiós frekvenciára.

2020. szeptember 11. 11:27

A Médiatanács döntése értelmében a Klubrádió médiaszolgáltatási jogosultsága 2021. február 14-én lejár, és pályázat lesz a 92,9 MHz-re – számol be a media1.hu.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa szerint a Klubrádió most lejáró médiaszolgáltatási jogosultsága alatt több alkalommal is megsértette a médiatörvényt, és emiatt különböző jogkövetkezményeket alkalmazott a médiaszolgáltatóval szemben. Az NMHH állítja, hogy a Klubrádió a korábbi szankciókat elfogadta.

Pályázatot írnak ki a frekvenciára

A Médiatanács közölte: emiatt úgy döntött, hogy a rádió 2021. február 14-én lejáró jogosultságát nem hosszabbítja meg, a rádió kérelme a hosszabbításnak nem tesz eleget, hanem pályázatot ír ki a Budapest FM 92,9 MHz-es közösségi rádiós frekvenciára. A Médiatanács már meg is kezdte a pályázati eljárás előkészítését.

Ha a Klubrádió tovább akar működni az FM-frekvencián, akkor ezt csak újbóli pályázattal, pályázati győzelemmel teheti meg.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linkeloe
2020. szeptember 11. 19:56
Ilyenkor nem szeretik a versenyt?
tölgy
2020. szeptember 11. 15:10
Pályáztatni a klubrádiót? Az a tömény diktatúra, sőt fehérterror! A világ legdemokratikusabb eljárása az lenne, ha a klubrádió pályáztatás nélkül használhatná a frekvenciát! Szégyen és gyalázat! Be kell vonultatni a kéksisakosokat Magyarországra! (a soros hadsereget csak azé' nem köll mozgósítani, mert már itt vannak)
kortárs
2020. szeptember 11. 14:29
Navégre! :) Ha a feketeöves komcsik (ma libsik), a rákosik, aprók, rajkok, donáthok, eörsik, majtényik, karsaik, magyarok, sajók, iványik... proliuszító rádiója elnémul: kis képés a sorosisták eltakaíításában, nagy lépés a hungarofób hazugságcunami megállításában.
nemecsekerno_007
2020. szeptember 11. 14:16
Milyen szépen beleillik ez a hiszti is az őszre várható újabb jogállamis cirkuszba. Persze mindez csak véletlen :)))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!