Márki-Zay vállalja a kijelentését, hogy a Fideszben van a legtöbb meleg

2020. október 13. 10:39

Szerinte ő értéksemleges kijelentést tett.

2020. október 13. 10:39
null

Szombaton Hódmezővásárhely polgármestere, Márki-Zay Péter Szerencsen járt, hogy az ellenzéki jelölt, Bíró László mellett kampányoljon az időközi országgyűlési választások előtt. Márki-Zay itt egy Fidesz-szimpatizánssal került szóváltásba, amit a 444 is rögzített – írta a Telex. A szócsatában Márki-Zay azt mondta: „a Fidesznél több meleg egyik pártban sincs”. Az Atv.hu is megírta az esetet, a politikus erre a címre reagált Facebook-posztjában. „Mi a vállalhatatlan? Kimondani a nyilvánvalót, vagy homoszexuális KDNP-sként buzizni és gyűlöletet szítani?" – kezdte a bejegyzést.

Márki-Zay szerint ő értéksemleges kijelentést tett, természetes, hogy a legnagyobb hazai pártban van a legtöbb homoszexuális. „A kormánypárti politikusok erkölcsi színvonalát mi sem jellemzi jobban, mint hogy Soros-ösztöndíjasként sorosoznak, migráns-betelepítőként migránsokkal riogatnak, és pedofilbotrányaik és pornófelvételeik közepette a melegek ellen folytatnak gyűlöletkampányokat” – írta.

Márki-Zay saját korábbi posztját is felemlíti. „Akkor egy Vona Gábornak eljuttatott bizonyítékra hivatkoztam, de mindezt közszereplőkkel beszélgetve nekem is több forrás megerősítette. Tavaly Washingtonban például egy sok évig hazánkban élő beszélgetőtársam elárulta, hogy az egyik, azóta is hangosan buzizó kereszténydemokrata politikus hátsó fertályából egy alkalommal éppen egy általa személyesen ismert sebésznek kellett egy játékszert eltávolítania..." Márki-Zay úgy véli, hogy a magyarok toleránsak az eltérő szexuális orientációjú emberekkel. Azt írja, számára elfogadhatatlan, hogy egy másságát titkoló közszereplőt ezzel bárki zsarolhasson. Ő egy olyan országot akar, ahol a fideszes politikusok is félelem nélkül felvállalhatják – írta meg a Telex.

Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Összesen 409 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. október 16. 10:17
de csakis a márky család után!
korupi19
2020. október 14. 18:45
Ímhol a második számú ORSZÁGOS FŐPOLGÁRMESTER! Az első számúval együtt tudnék nekik programot csinálni. Úgyis mindig ráérnek Favcebook-ozni, utazgatni Borsodba stb.
Box Hill
2020. október 14. 10:47
Szabadalmaztatni kéne a Márki-Zay-féle buziszámláló szerkezetet. Hasznos műszer lehet.
Bukik a Zorbán
2020. október 14. 08:59
A Zaj féle suttyók sosem fogják megérteni, hogy nem a normálisan élő homoszexuálisok ellen szólal fel egy jobboldali. Hanem a gazember, genderbolsevistáskodó, a másságot a képünkbe toló akárkik ellen. Ha az illető homoszexuális akkor az alávaló eszme, magatartás ellen, nem pedig a szerencsétlen identitása ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!