Médiatanács: A Klubrádió jó eséllyel pályázhat a 92,9 MHz-re

2020. október 12. 17:58

A Klubrádió pluszpontot kaphat azért is, mert eddig is a 92,9 MHz frekvencián sugározta műsorát – hangsúlyozta a médiatanács.

2020. október 12. 17:58
null

A Klubrádió jó eséllyel pályázhat a Budapest 92,9 MHz frekvenciapályázatán – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa hétfőn az MTI-vel. A testület közleményében kifejtette: a tanács elfogadta és honlapján véleményezésre közzétette a Budapest 92,9 MHz körzeti rádiós frekvencia pályázati felhívásának tervezetét közösségi jellegű használatra. A jövő februárban lejáró jogosultságon jelenleg a Klubrádió hallgatható, a felhívástervezet értékelési kategóriái között pedig egyebek mellett szerepel a médiaszolgáltatási tapasztalat, de a Klubrádió pluszpontot kaphat azért is, mert eddig is a 92,9 MHz frekvencián sugározta műsorát – hangsúlyozta a médiatanács.   

Kiemelték, a pályázati eljárások előkészítéséért felkérték az NMHH-t a Budapest 95,3 MHz és a Budapest 89,5 MHz frekvenciák tervének kidolgozására, az előbbin korábban a Klubrádió szólt, utóbbin a Music FM működött. A testület közölte továbbá, hogy egy győri és egy tihanyi frekvencia is pályázhatóvá vált. A Tihany 97,6 MHz helyi és a Győr 96,4 MHz körzeti frekvenciák pályázati felhívásaira november 10-éig és 18-áig lehet benyújtani az ajánlatokat. A marcali TaVi TV szolgáltatója pénzbírság nélküli figyelmeztetést kapott, amiért a közönség nem reklámformában találkozott a hirdetési tartalommal – közölték.

(MTI)

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2020. október 12. 20:44
Az nem jó. A megszűnésre hivatkozva már 100 milliót összenyekeregtek maguknak a hallgatóktól.
states
2020. október 12. 20:05
Megvannak ezeknek az emberei a médiatanácsban is, először megfenyegetik a rádiót, hogy így törvénytelen, meg úgy törvénytelen, miután természetesen megfuttatják a hírt külföldön, hogy Orbán földbe taposta a Klubrádiót, meg a sajtószabadságot, miközben mindenki pontosan tudja, hogy a Klubrádió örök. Ezt a technikát ismerjük egyébként lásd Index, amelyik úgy szűnt meg, hogy kettő lett belőle. De a Klubrádió sem először játssza el a nagyhalált, minden alkalommal, amikor a frekvenciája lejár.
atila68
2020. október 12. 19:53
Én mondom elvtársak, ne áltassuk magunkat, diktatúra ez a javából!
BőröndÖdön
2020. október 12. 19:14
Nehogymá,hát milyen pártállam ez?! Bezárni,oszt jónapot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!