Az MSZP-s Komjáthi beismerte, hogy a baloldal rájátszott a borsodi rasszista szavazatokra Bíró jelölésével

2020. október 13. 15:29

Az MSZP elnökhelyettese elmondta, szerinte Bíró László személye „nem biztos, hogy Borsodban is ugyanolyan ellentmondásos volt” a helyieknek.

2020. október 13. 15:29
null

Az ATV Nap híre című műsorának hétfői vendégei Barkóczi Balázs szóvivő (DK), Komjáthi Imre elnökhelyettes (MSZP), valamint Szakonyi Péter újságíró voltak.

A beszélgetés során Komjáthi Imre elmondta, szerinte Bíró László személye „nem biztos, hogy Borsodban is ugyanolyan ellentmondásos volt” a helyieknek. Mindezt a többi között azzal indokolta, hogy szerinte

Mint fogalmazott:

„Elnézést, most a borsodi fog belőlem beszélni: nem biztos, hogy Borsodban is ugyanolyan ellentmondásos volt ez a személyiség a helyieknek.  (...) Én ezt bátran ki merem mondani, hogy azért Borsodban, Szabolcsban sok helyen, ahol – most lehet, hogy ilyen fura fogalmat fogok használni – hogy életvitelükből adódóan vagy inkább élethelyzetükből adódóan vannak rasszista emberek, azok másként értékelik ezt. Ami nem jó, de ez azt mutatja, hogy van dolgunk kőkeményen, már régen el kellett volna kezdünk egész másként politizálni a vidéken.”

Az ATV műsorát a beszélgetés fent idézett részlerével ide kattintva tekintheti meg.

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. október 16. 10:24
fel vörös rasszisták!
rókabácsi
2020. október 14. 09:56
ezek a bolsevikrasszisták?
akiaki
2020. október 14. 00:03
ő a gyalogoló, rosszul élő, kicsit pufi éhező? az őskomcsi? a kis vörös?
avízazúr
2020. október 13. 22:10
Csak azt nem tudom, hogy az összefogás pártjai hogyan bírják elviselni a maguknak is sokadszor bebizonyított silányságukat? Meg azt nem tudom, hogy ilyen átrázás után hogy mernek majd ismét kuncsorogni a szavazatokért? Kétfarkúak! nehogy ezek közé keveredjetek!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!