Premier: Földi-Kovács, Bayer és Kötter az új Mandiner-tévéspotban!

2020. december 11. 21:10

A Scruton Közösségi Térben forgatott idei reklámfilmünket itt láthatják először. Szereplőink, Földi-Kovács Andrea, Kötter Tamás és Bayer Zsolt mesélnek a forgatásról és a Mandinerhez fűződő viszonyukról.

2020. december 11. 21:10
null

Itt a Mandiner legújabb tévéspotja, amelyet elsőként önöknek, olvasóinknak szerettük volna megmutatni. Stábunk számára nagy élmény volt, hogy a közelmúltban megnyílt Scruton Közösségi Térben forgathattuk idei reklámunkat, mert úgy érezzük, lapunk polgári konzervatív karaktere tökéletesen passzol a hely szelleméhez.

De beszéljenek erről maguk a szereplők! Földi-Kovács Andreát, a Hír Tv műsorvezetőjét, Bayer Zsolt publicistát és Kötter Tamás írót kértük, hogy meséljék el, mi köti őket a Mandinerhez, miért vállalták el a reklámszereplést, és milyen élmény volt számukra a forgatás.

„Ki kellett mozdulnom a komfortzónámból!”

Földi-Kovács Andrea: „A Mandiner hetilapot azért kedvelem, mert minőségét, és küllemét tekintve is nagyon magas színvonalú, hiánypótló lap, amelynek mára brandjévé vált az igényesség. Szívesen olvasom, és rendszeresen járatom is, mert intellektuális tartalmat közvetít, és olyan hiteles információkhoz jutok általa, amelyek az újságírói munkámat is segítik. Napi szinten készítek aktuálpolitikai interjúkat, amelyekhez nélkülözhetetlen a megfelelő háttérismeret. A Mandiner ebben nagy segítséget jelent. A jobboldali konzervatív közösségnek régóta szüksége volt egy ilyen újságra. Nagyon kevés dologhoz adom az arcomat, jellemzően ügyek és nem termékek mellé állok oda, de a laphoz fűződő viszonyom és Szalai Zoltán főszerkesztő megtisztelő felkérésének hatására a Mandiner esetében kivételt tettem. Bár műsorvezetőként sokat vagyok a kamerák előtt, egy ilyen kisfilmben szerepelni egészen más élmény és olyan feladat, amelyhez ki kellett mozdulnom a komfortzónámból. A forgatás egy izgalmas kaland volt, de megkönnyítette a dolgom, hogy két olyan partnerrel dolgozhattam együtt, mint Bayer Zsolt és Kötter Tamás, akiket régóta ismerek és nagyra becsülök. Gyorsan akklimatizálódtunk, jó volt a hangulat, sokat viccelődtünk Tamással, Zsolttal és a stábbal, akik professzionális munkát végeztek. Megtisztelő és élvezetes volt megmártózni ebben a közegben!”

„A Mandiner is egy harcoló alakulat”

Kötter Tamás: „A Mandinert a kezdetek kezdete óta követem az interneten, és nagyon örültem, hogy nyomtatásban is megjelent. Nagyon jó érzés a tudat, hogy a Heti Válasz árulását követően valaki felvette az általuk eldobott zászlót, ami ott hevert gazdátlanul a csatatéren. Nem mindenkinek kellett a részeg ember júdáspénze, voltak, akik hűek maradtak önmagukhoz. A történelem őket igazolta. Hála Istennek, a Mandiner hozza azt a színvonalat, amit annak idején a Heti Választól megszokhattunk. Óriási harc folyik az emberek lelkéért, és azért, hogy milyen jövője legyen Magyarországnak, ebben a küzdelemben pedig a Mandiner is egy harcoló alakulat. Azért vállaltam el a reklámszereplést, mert hozzájuk hasonlóan én is elkötelezett vagyok egy bizonyos jövőkép mellett, amiért hajlandó vagyok tenni is. Ezért a feladatomnak éreztem azt, hogy amivel tudom, támogassam a lapot. Földi-Kovács Andreát régóta ismerem, szerepeltem is a műsorában, annak pedig külön örültem, hogy Bayer Zsolttal is találkozhattam. Nagyon jó élmény volt a forgatáson velük együtt dolgozni!”

„Jó látni, hogy jön utánunk egy új generáció!”

Bayer Zsolt: „Érzelmi és értelmi kötődésem is van a Mandinerhez. Nagyon jó látni, hogy jön utánunk egy új generáció, amelyik hasonló értékrendet, világszemléletet vall magáénak, mint mi. Ettől nem érzi úgy magát az ember, mint ha ő lenne az utolsó mohikán. Hála és köszönet a Mandinernek ezért! Ez az oka, hogy elvállaltam a szerepet, és persze megtisztelő volt a felkérés. Soha életemben nem szerepeltem reklámfilmben, és valószínűleg ezután sem fogok. (Hacsak a Mandiner nem kér fel jövőre megint! :) ) Egy picit furcsa volt ez a szerep, hiszen nem vagyok sem színész, sem reklámszakember, de mindenképp érdekes élmény látni, hogy hogyan zajlik ez a munka! Izgatottan várom a végeredményt!”

és akkor a „végeredmény”, a Mandiner legújabb reklámfilmje:

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rendetlenségőr
2020. december 12. 13:37
Lehetne inkább Mandarin, annak több köze van a narancshoz.
Bell & Sebastian
2020. december 12. 12:43
Erről (propaganda, ami nem a kínai bandamacik érdekvédelmi szakszervezete) szembe jutott Orbán legutóbbi kiszólása, ami vagy alapvető tájékozatlanságra vall, vagy a hallgatóit veszi tollas hátúra. Az _európai alkotmány_-ra hivatkozott, ami nem is létezik. Volt már vagy négy megállapodás a helyettesítésére, az újabb mindig felülírta a régebbit. Pillanatnyilag egyetlen van érvényben, röviden Alapjogi Chartának hívják és magától értetődően része a magyar jognak, mert az ország csődülete oda beszavazta. De ezt a világ minden kincséért se mondanák, nem veszik a szájukra, hogy Charta, mert olyan komcsi konnotációja lenne, amiben nem is tévednek. Szép dolog etetni a népet, ha a jó szóra éhes, csak ne a dögkútból kikanyarított lócombbal tegyék, mert ugyan még nem halt bele senki az elfogyasztásába, csak valahogy nem kóser étel. Egyék meg maguk, ha már annyira tetszik nekik.
harpec
2020. december 12. 11:18
Hát ebből azért jobbat, viccesebbet is ki lehetett volna hozni. Pl. a hölgy jön be, keresi az újságot, az egyik pasi olvassa, de nem adja oda, mire belép a másik és udvariasan felajánlja a hölgynek a "legnépszerűbb" lapot a kávézóban. Aztán együtt kávéznak vagy valami. De így egy kissé erőltetett, Kötter meg merev.
Bell & Sebastian
2020. december 12. 09:44
végtelen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!