Az SZFE hallgatói egyetemfoglalós videójátékot fejlesztenek

2021. január 11. 07:30

A játékban egy fiktív egyetemfoglaló mindennapjait követhetjük végig.

2021. január 11. 07:30
null

„Most megmutatjuk nektek, milyen volt az egyetemfoglalás belülről! Az SZFE hallgatói narratív videójátékot fejlesztenek, amelyben egy fiktív egyetemfoglaló mindennapjait követhetitek végig. Egyelőre csak egy rövid időszakot ismerhettek meg, de a játék folyamatosan bővül, figyeljétek a frissítéseket! A játék kezdőlapján pedig akár támogathatjátok is a további fejlesztéseket” – írják az SZFE Hallgatói Önkormányzatának közösségi oldalán.

Íme a játék kezdőlapja:

https://freeszfe.itch.io/foglaljunk-hat?fbclid=IwAR0j-G9wBDIxOzfou1YeWbzp4kp57anad5j1dvMLcb9hn7E0-_7qdvAJsrI

Kép forrása: SZFE HÖK Facebook-oldala

 

 

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Porkoláb Zsuzsa
2021. január 14. 09:41
KÁR NEKIK ÉPÜLETET HAGYNI! A Vas utcait, a kommunisták által elrabolt épületet, adják vissza a keresztény diákokat nevelőknek!!! Mert azok nevelő intézménye és kollégiuma volt, a felszentelt templomát megszentségtelenítve Ódry színpaddá degradálták. Itt az ideje ezt a becstelenséget felszámolni a Mindenható Isten segítségével és áldásával.
rovan
2021. január 12. 07:01
Amúgy jó ötlet, bár három másik van tallonban, amikre a büdös életben nem lesz időm. A játék számomra sokkal specifikusabb időtöltés, mint csak úgy egyetemet foglalgatni.
rovan
2021. január 12. 06:55
Ha az nem megy, akkor nem kell erőltetni.
rovan
2021. január 12. 06:54
Azt gondolnám, hogy egy színészhallgatónak inkább a színészi képességeivel kellene kitünnie, mint a programozói tudásával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!