Törvénysértő a gödi alpolgármesterek leváltása

2021. január 18. 07:56

A momentumos polgármester ellenáll a kormányhivatal törvényességi felszólításának, írja a Magyar Nemzet.

2021. január 18. 07:56

Balogh Csaba, Göd város momentumos polgármestere törvénysértést követett el, amikor leváltotta két alpolgármesterét, Fülöp Zoltánt és Lőrincz Lászlót, állapította meg törvényességi felszólításában a Pest Megyei Kormányhivatal, számol be a Magyar Nemzet. A hivatal a felszólítás kézhezvételétől harminc napot adott az önkormányzatban kisebbségbe szorult városvezetőnek, hogy helyreállítsa a törvényes állapotot, ám egyelőre semmi sem történt, nem hajtotta végre a törvényességi felhívásban leírtakat..

Balogh Csaba a Gödi Összefogás frakciójából Hlavács Juditot és Andrejka Zombort bízta meg az alpolgármesteri teendőkkel. A Göd Fejlődéséért frakció – amelynek tagja Fülöp Zoltán ex-LMP-s, Hives Gábor (Jobbik), valamint az ex-DK-s Lőrincz László és Szilágyi László –, valamint a négyfős Fidesz-frakció alkotta többség nélkül gyakorlatilag komoly döntést nem hozhat a városvezető.

(Magyar Nemzet)

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. január 18. 10:03
Ez olyan mint példaképük Horn Gyula (pufajkás voltam, na és?) Az ellenzéki vezetők így állnak a törvényességhez.
kisgul
2021. január 18. 08:37
Göd előre vetíti az ország sorsát, ha a moslékosok nyernének! Emberek, nyissátok ki a szemeteket, és gondolkozzatok el azon, hogy kell ez nektek?
alter_ego
2021. január 18. 08:24
Mindig csodálatos az emberi hülyeség. Ugyan mire számított az a sok hülyebaromállat Gödön (Vásárhelyen, stb.), hogy mi lesz? Gyün a bótottág rájukfele? De megérdemlik a lusta jobbosok is ezeket, amiért nem szavaztak. Országos szinten is ilyen jelenetekre lehet számítani, ha ezek nyernének. (Nomeg haveri zsebek tömködése, stb., Lásd Kispest.)
Falfirka
2021. január 18. 08:09
öljétek egymást, ez régi bolsi szokás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!