Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Áder Jánost is a kínai vakcinával oltották be

2021. február 26. 17:02

Áder János arra kérte minden honfitársát, hogy aki még nem tette meg, regisztráljon a védőoltásra minél hamarabb.

2021. február 26. 17:02
null

 Az államfő elmondta: néhány héttel ezelőtt Szlávik Jánosnak, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosának és háziorvosának is feltette a kérdést, ha várnia kellene – mert csak akkor kerül sorra – a Pfizer vagy a Moderna vakcinájára szeptemberig, októberig, vagy holnap, holnapután megkaphatja az orosz vagy a kínai vakcinát, mit javasolnak. Erre mindketten azt válaszolták:

 – fűzte hozzá Áder János. A köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.

Áder János arra kérte minden honfitársát, hogy aki még nem tette meg, regisztráljon a védőoltásra minél hamarabb. Aki pedig lehetőséget kap, hogy bármilyen, a magyar hatóságok, a magyar szakemberek által jóváhagyott vakcinával megkapja az első, majd a második oltását, azt tegye meg.

– hangsúlyozta az államfő, hozzátéve: reméli, „hogy akkor a járványt is hamarosan magunk mögött tudhatjuk”.

(MTI)

 Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2021. február 28. 11:03
Káder még létezik, hol bujkált eddig?
Pierre
2021. február 27. 21:45
tegnap meg azt hazudta orban, hogy nem igaz, hogy nem kotottek le a rendelkezesre allo Moderna vakcina keretet. Ma mar ugy nyilatkozott a kormany, hogy azert nem kotottek le akkor tobbet, mert draga. Utana kezdtek a sokkal dragabb, europai engedely nelkuli kinait lekotni.
formaegy
2021. február 26. 19:24
Nem értem ezt az oltási rendet. Nem úgy volt, hogy aki regisztrált az értesítik korosztályra lebontva???? Hogyan járnak a 61 évnél amikor az országban még az általános tájékoztatónál többet nem is küldtek az embereknek???? Telefon? (azt is meg kellett adni!)
zakar zoltán béla
2021. február 26. 18:30
Sváby................................sárgul az irigységtől?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!