Falus Ferenc: Ez egy új világjárvány, nem az, ami tavaly Vuhanból jött

2021. március 30. 20:00

A volt tiszti főorvos az ATV-ben azt javasolta, hogy mindenki maradjon otthon húsvétkor.

2021. március 30. 20:00
null

„Nem aktuális nyitásról beszélni, a jelenlegi járványügyi adatok alapján az összes matematikus arra a következtetésre jutott, hogy a következő hat hétben nem érdemes a nyitásról beszélnünk. Ki kell bírnunk ez a következő hat hetet, ha nem akarjuk, hogy az elhunytak száma elérje az 50 ezer főt”mondta Falus Ferenc az ATV Startban.

A korábbi tiszti főorvos kijelentette, hogy „nem aktuális nyitásról beszélni, a jelenlegi járványügyi adatok alapján az összes matematikus arra a következtetésre jutott, hogy a következő hat hétben nem érdemes a nyitásról beszélnünk. Ki kell bírnunk ez a következő hat hetet,

A 2014-ben főpolgármester-jelölt Falus felvetette, hogy a munkahelyeken csoportosan kellene oltani, hogy el lehessen kerülni az együtt dolgozók megbetegedését. Ő azt látja, hogy amikor közlekedik a városban mindig dugó van, nem veszik komolyan az emberek.

Szerinte ez egy új világjárvány, nincs köze ahhoz, ami tavaly Vuhanból jött. Ezt azzal indokolta, hogy másképp terjed, rengeteg fajta mutáns van az országban valószínűleg, aminek elosztásáról nem hoztak nyilvánosságra az adatokat egyenlőre. Rengeteg mutáns van, valószínűleg ezek mind jelen vannak az országban. Végül Falus azt javasolta, hogy mindenki maradjon otthon húsvétkor.

Nyitókép: MTI Fotó, Szigetváry Zsolt

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. március 31. 10:30
Vigyázz a lovadra, mert Ákos ellopja és beviszi a parlamentbe Berniéknek!
szarcsi1
2021. március 31. 10:22
"Ki kell bírnunk ez a következő hat hetet, ha nem akarjuk, hogy az elhunytak száma elérje az 50 ezer főt" Szóljon már az alkoholista böszmének, hogy ne kampányoljon az oltás ellen!
szarcsi1
2021. március 31. 10:21
"Ki kell bírnunk ez a következő hat hetet, ha nem akarjuk, hogy az elhunytak száma elérje az 50 ezer főt" Szóljon már Klárikának hogy ne fertőzze végig az országot maszk nélkül.
olajfa1
2021. március 31. 08:48
Egészen normális Falus Ferenc ha szakmai alapon nyilatkozik! Nem tudom mennyi a valóságtartalma amit mondott, de szerintem nagyon jó lenne ha mindenki megfogadná amit mondott, mert azzal nem ártana sem magának, sem a környezetének! Most a politikai hovatartozást félre kellene tenni!. A túlélés a legfontosabb mindenkinek, politikai hovatartozás nélkül. Talán még annyit, hogy attól tartok, hogy ez már tényleg nem az a vírus amelyik Vuhan-ból jött... Sokkal valószínűbb, hogy több mutáns érkezett egyszerre Magyarországra... De ezt csak a "statisztika" alapján írom, de egyetértek ebben Falus Ferenccel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!