A Marvel szerint sorozatának történetét nem lehet követni a leszbikus jelenetek nélkül

2021. április 08. 16:52

A Marvel annak kapcsán szólalt meg, hogy kikerült az összes leszbikus jelenet a Jessica Jones című sorozatból a Petőfi TV-n.

2021. április 08. 16:52
null

Az MTVA Petőfi TV nevű ifjúsági csatornáján kedd este a Jessica Jones című amerikai sorozatból az összes LMBTQ-jelenet kikerült, az esetről számos hazai sajtóorgánum cikkezett.

Az üggyel kapcsolatban megszólalt a Marvel Magyarország is, akik a sorozat műsorra tűzésekor „még nem tudták”, hogy „a köztévé rendesen megcsonkította a szériát, és gyakorlatilag minden olyan jelenetet kicenzúráztak belőle, amely Jeri Hogarth, azaz Carrie Anne-Moss karakterének leszbikus párkapcsolatait sejtetné.”

Hogarth történetszálát így több mint bonyolult lehet nyomon követnie azoknak, akik először találkoznak a szériával”

– írta a Marvel Magyarország. 

Hozzátették: a műsor amúgy erősen korhatáros, melyben számtalan erőszakos és szexuális tartalmú jelenetet láthatnak a nézők.

Nyitókép: Facebook

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mátyás01
2021. április 08. 22:09
Én csak azt nem értem, hogy miért nem tesznek bele családon belüli, pedofil vagy állatos szexet, esetleg gyilokpornót, kannibálokat, ami szintén erősen kötődhetne a történethez, ami nélkül érthetetlen lenne az egész. :) Egyébként a kurva anyátokat Marvel (is).
afium
2021. április 08. 21:25
Végre valami komolyabb lépés a világ tisztán tartásáért. Gratula az MTVA-nak. Mert leszbikus életek mindig lesznek, de azt nem kell zászlóra tűzni.
Vakfolt
2021. április 08. 20:52
Szögin Trinity, leszboszit kell alakítania. De legalább nem kell tigrisként ugrálnia.
kumkum
2021. április 08. 20:07
Nem lehetne csak a kivágott leszbi jeleneteket megnézni az egész sorozat helyett?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!