Amerikai jogsegélyt kért az ügyészség az Ördög ügyvédje miatt

2021. április 19. 12:06

Amerikában találták meg a blog szerverét, svájci pedig az a bankszámla, amiről a Facebookon hirdetett posztokat kifizették.

2021. április 19. 12:06
null

A Fővárosi Főügyészség a PestiSrácok.hu megkeresésére megerősítette, hogy az úgynevezett „Ördög Ügyvédje” ügyben, – amelyben személyes adatokkal való visszaélés miatt folytat eljárást a Nemzeti Nyomozó Iroda – nemcsak a svájci, hanem az Amerikai Egyesült Államok igazságügyi hatóságaihoz is jogsegélykérelemmel fordultak.

A PestiSrácok.hu információi szerint az Ördög Ügyvédje blog tárhelyének felkutatása és a finanszírozott hirdetések kapcsán a pénz útja vezette a nyomozókat az USA-ba, illetve Svájcba. Amerikában találták meg a blog szerverét, svájci pedig az a bankszámla, amiről a Facebookon hirdetett posztokat kifizették. Ahogy arról korábban beszámoltunk, két személyt is meggyanúsítottak személyes adattal való visszaéléssel, egyikük Czeglédy Csaba, aki ezt meg is erősítette saját közösségi oldalán.

Kép forrása: MTI/Rosta Tibor

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. április 21. 10:17
De rohadtul fontos Orbánnak a téma, úgy látszik nagy tökön rúgás volt neki az a videó ! Majd segitenek neki, persze a maguk módján !
zsolti123
2021. április 20. 23:22
Hozzászólás: "Micsoda összefonódás lehet még , hisz Gyurcsányné bankrabló üzlettársának a felesége is Svájcban vásárolgatott kastélyokat , nem is egyet ,  A verebek csiripelték, hogy München környékén Dobrevnek is van !  A Vassilev már ül, hisz elkapta az Interpol Belgrádban !  Gyurcsányné ezek után fogott erős kampányba , hogy kijusson Brüsszelbe mentelmi jog mögé !  Czeglédi az ügyvédjük !  Maffiózó tolvaj banda az ellenzék , Czeglédi sokat tud, nem véletlenül mentik körmük szakadtáig Gyurcsányék , most is elindítják a választáson !  A Szófiában kirabolt bank pénzének is hült helye, mint a Czeglédi 6,3 milliárdjának, elsikkasztott pénznek !"
Berecskereki
2021. április 19. 19:40
Szerintem három személ jöhet szóba, mint szükséges a bonyolításoz. Közülük az egyik valószínűleg nem régen települt az USA-ból Magyarországra.
Lion
2021. április 19. 18:59
Már akkor lehetett sejteni, hogy Czeglédy elvtárs az ördög ügyvédje. A szövegei, "kreténezése", fogalmazásai és a stílusa is lelepező volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!