Rogán (Habony)

2021. április 01. 13:10

A propaganda felelősei úgy döntöttek, ideje honfitársaink halálával is bizniszelni.

2021. április 01. 13:10
Dévényi István

„Undorodom. Nem gondoltam volna – na, jó, gondoltam, csak bíztam benne, reménykedtem, hogy nem jön el –, hogy majd szépen megérkezünk a halálkufárkodás szintjére. És tádámm, megjöttünk. A propaganda felelősei úgy döntöttek, ideje honfitársaink halálával is bizniszelni.Onnan indulunk, hogy az Operatív Törzs nem közli kedd reggelén a járványadatokat, hanem megvárja a delet, mert akkor már be lehet jelenteni Orbán Viktor hétfőre áhított óhaját, miszerint megtörtént a kétmilliomodik beoltás.

Bár akkor se volt még meg, de legalább közelített a doktorminiszterelnökúr ünnepi eseményábrándja. Be kár, hogy a Metropol már kora reggel ugyanezzel a címmel jelent meg a tömegközlekedési csomópontokon. Rogán Tóni se mindenható egy kézivezérelt, beszaratásalapú nyilvánosságrendszerben, ugye.”

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2021. április 03. 13:14
Ezt ugye nem gondolja komolyan kedves Simicska..izé..Dévényi úr..Mert ha igen,akkormég sokkal gyalázatosabb mint az árulásánál..30 ezüstpénzért..megérte??
rókabácsi
2021. április 03. 10:37
bravó! volt fidesz seggnyaló!
libbantkommunista
2021. április 03. 09:56
Dévényi! A vizet gereblyézed.
zakar zoltán béla
2021. április 03. 09:52
nagyattikabalzsamosmondataitnyaldtisztára TE ÖNHŰ GYIKEMBER!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!