Előválasztás: a judapestező Bíró indulásáról még egyeztetnek a baloldalon

2021. május 10. 10:32

A jobbikos politikus részvétele a borsodi időközi választáson botrányt okozott, Dobrev Klára most mégis támogatná, ha Bíró megnyerné az előválasztást.

2021. május 10. 10:32
null

A Hír TV Informátor című műsorában felhívták a korábban antiszemita kijelentéseiről elhíresült jobbikos politikust, aki kérdésre válaszolva elmondta, még egyeztetés alatt áll a részvétele a szerencsi előválasztáson.

Dobrev Klára is támogatni fogja a judapestező Bírót, ha megnyeri az előválasztást.

A DK miniszterelnökjelölt-jelöltje a Telexnek adott mai interjújában kijelentette, az ellenzék meghozta a döntést, hogy közösen indul, és mindenki aláírta azt az értéknyilatkozatot, amihez a jövőben tartania kell magát. A politikus úgy fogalmazott, hogy „miközben sok mindenkinek voltak vállalhatatlan mondatai, amióta aláírtuk ezt a nyilatkozatot, képesek vagyunk együtt dolgozni egy másfajta Magyarországért”.

Röviden megjegyzem

Bíró László indulása a tavalyi borsodi előválasztáson nagy vihart kavart, mert kiderült a politikusról, hogy korábban antiszemita kijelentéseket tett. Baloldali, liberális értelmiségek, zsidó szervezetek is elítélték őt, de ez nem zavarta különösebben az ellenzéki pártokat, akkor is kiálltak mellette. A jobbikos politikus rossz idegállapotával, apátiájával próbálta magyarázni az akkori véleményét, s azt is mondta, hogy hisz a szeretet erejében.

 tett. Baloldali, liberális értelmiségek, zsidó szervezetek is elítélték őt, de ez nem zavarta különösebben az ellenzéki pártokat, akkor is kiálltak mellette. A jobbikos politikus rossz idegállapotával, apátiájával próbálta az akkori véleményét, s azt is mondta, hogy hisz a erejében.

Nyitókép: MTI

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemmondom
2021. május 10. 16:25
Derékabb mint Fecó.
Sulammit
2021. május 10. 14:18
Persze hogy támogatják Bírót, így a zsidózó szavazókat is megnyerik maguknak. Látták a választási eredményét, ami nem is volt olyan rossz, hogy ne támogatnák. Csak a Hírtv-vel nem áll szóba Karácsony és Tordai, ameddig bocsánatot nem kérnek a ... miért is?
zakar zoltán béla
2021. május 10. 14:13
jelenleg borbélynál van...majd altatják...csoky-cuki ember...
péterx
2021. május 10. 13:54
Slamasztikában van az ellenzék: ha indítják, a korruptat támogatják, ha nem, beismerik, hogy már Szerencsen is hazudtak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!