Orbán: Sok sikert az érettségizőknek!

2021. május 03. 09:49

A miniszterelnök videóban szólt a diákokhoz.

2021. május 03. 09:49
null

Sok sikert kívánt közösségi oldalán az érettségizőknek a miniszterelnök hétfőn. A kormányfő – a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium előtt állva, ahol ő maga érettségizett – elmondta: minden tanulásra fordított óra, minden gondolat, minden tétel, amit megtanultak, biztosan eszükbe fog jutni az érettségizőknek, és szép emlékként marad meg a vizsga.    

Orbán Viktor úgy fogalmazott: amikor elmegy a gimnázium épülete mellett, mindig egy kicsit elérzékenyül, mert hálával gondol tanáraira. Hétfőn reggel – a járványügyi szabályok betartásával – kezdődnek meg országszerte az írásbeli érettségi vizsgák. Az első érettségi napon magyar nyelv és irodalomból középszinten 71 ezren, emelt szinten mintegy kétezren adnak számot tudásukról.

A magyar érettségiről bővebben ide kattintva olvashat.

(MTI)

Kép forrása: Facebook-videó

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2021. május 03. 15:18
Ha beszélsz a Judittal, mondd meg neki "JOE BIDEN FIA EGYETEMEN TANÍT MAJD A FAKE NEWSRÓL"
OberEnnsinnen
2021. május 03. 15:17
"Én a magyar igazságot akarom és a világ igazságát, és az emberek szabadságát..." Rendben, de jobb, ha későbbre teszi az egészet, vár türelemmel, és alkalomadtán visszatér rá, addig is: nyugodjon meg ez a Judit. Nem dől össze a világ, mert nagy igazságtalanság érte. Ezt jó, ha észbe vési, különben felőrli önmagát, rövid idő alatt...
OberEnnsinnen
2021. május 03. 15:15
Onnan kezdve, hogy az "Alaptörvénnyel a magyar államot megpuccsolták 2012. jan. 1-től", zavaros, részigazságokat tartalmaz, és bár a hölgynek valószínű, igaza van, az, hogy "igaza van", az a bíróságok előtt a legkevesebb- Mivel a bíróságokat is azok irányítják, akik zsidónak mondják magukat és nem is Magyarországon van a székhelyük. Ezt láttuk 2012-ben, amikor a Fidesz-kormány nyugdíjaztatta a bolsevik bírókat. Brüsszel emberi jogi bírósága minden visszahelyeztette és nagy kártérítéseket ítélt meg számukra, mint a romaügyekben mindig a roma nyer a végén sok milliókat. Innen kezdve Magyarország választhat: nulla szuverenitás /bal-lib-jobbikkal, VAGY korlátozott ám jóval nagyobb szuverenitás Orbánnal. Lehet választani, melyik a jobb? A bal-lib-jobbik 180 ezres átlagbére, vagy az orbáni 410 ezres?
OberEnnsinnen
2021. május 03. 14:38
Azért az is jó lenne, ha a leérettségizőket várná - egy alapkiképzést adó nem zsoldos haderő, - egy 0 adókulcsú szórakoztatóipar kizárólag az élő zenés összejövetelekre - egy tv-csatorna az ifjúsági kultúrából, ami kizárólag a fiatal korosztályoké, 30-ig, és csak ők működtetik - egy tv-csatorna szintén a 30-asokig, ám ez ismeretterjesztő, elemző, személyiségépítő jelleggel ... soroljam? - sokkal keményebb, a törvényeket valóban szolgáló és betartató rendőrség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!