A terézvárosi MSZP szerint Soproni Tamás a Fidesszel szövetkezik

2021. május 28. 20:12

Soproni Tamás momentumos polgármester indoklás nélkül visszahívta tisztségeiből az MSZP egyik képviselőjét, mely döntését a Momentum és a Fidesz támogatta, a koalíció többi tagja nem.

2021. május 28. 20:12
null

„A mai napon, a Terézvárosban, Soproni Tamás a Fidesszel szövetkezve támadta meg az ellenzéki pártok összefogását. A hatalmat – vészhelyzetre tekintettel – egyedül gyakorló polgármester indoklás nélkül visszahívta tisztségeiből képviselőnket. Döntését a Momentum és a Fidesz támogatta, de a koalíció nagyobbik része, nem” – írja az MSZP-s poszt. 

„Sajnos az látszik Terézvárosban, hiába a pártok koalíciós akarata, Soproni Tamás esetében a személyes sértettség, az arrogancia utat tör magának, céljai érdekében a Fidesszel is hajlandó összefogni, az se számít, hogy ezzel árt az összefogásban elkötelezett pártoknak” – áll a posztban.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2021. május 29. 14:09
Összefogááááás!
zakar zoltán béla
2021. május 29. 10:02
nem mengelével aki mandela vagy mandula esetleg czinege....
AROON
2021. május 29. 07:55
"céljai érdekében a Fidesszel is hajlandó összefogni, az se számít, hogy ezzel árt az összefogásban elkötelezett pártoknak” – áll a posztban." Ezt pont azok mondják, akik mindenkivel összefognak a magyarok kárára. A saját megalomániás hatalomvágyuk érdekében. Csak így tovább moslék.
nyugalom
2021. május 28. 23:16
Oljetek csak egymast, nagy szeretetben, egyetertesben, a moslekban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!