Visszaléptetett jelöltjük indulásához gyűjtenek aláírást Gyurcsányék

2021. június 25. 08:43

Nagypál Anikónak korábban Csárdi Antal javára kellett visszalépnie, most mégis aláírást gyűjt indulásához a Gyurcsány-párt.

2021. június 25. 08:43
null

„Legyen Nagypál Anikó a DK jelöltje, a közös ellenzéki országgyűlési képviselőjelölt Belvárosban, Budavárban, Ferencvárosban, Lipótvárosban és a Palotanegyedben!” – olvasható a Gyurcsány-párt felhívásában, melyben

a Demokratikus Koalíció aláírásokat gyűjt egy olyan jelöltjének, akit már korábban, egészen pontosan június 10-én visszaléptettek.

Nagypál Anikónak korábban Csárdi Antal javára kellett visszalépnie 

„A DK Csárdi Antalt támogatja Budapest 1-es választókerületében”jelentette be közösségi oldalán Dobrev Klára közösségi oldalán június 10-én. Mint akkor fogalmazott, szerinte Csárdi „már négy évvel ezelőtt, a 2018-as választáson is csapást tudott mérni a Fideszre”. A DK-miniszterelnök-jelöltje hozzátette azt is, szerinte

Ezzel szemben a Gyurcsány-párt aláírást gyűjt Nagypál Anikó indulásához:

A DK felhívása Nagypál Anikó támogatására<br>Fotó: Facebook

***

A DK korábbi bejegyzése, amelyben visszaléptek Csárdi Antal javára<br>Fotó: Facebook

 

Kép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. június 25. 10:42
Semmi csoda csak a szokásos "HAZUDTUNK REGGEL ÉJJEL MEG ESTE"... "és most is hazudunk, és hazudni is fogunk!"
zakar zoltán béla
2021. június 25. 10:35
polpotkányetika
Amerigo
2021. június 25. 10:28
Megkérdeztem néhány I.kerületi ismerőst, tudja-e , ki az országgyűlési képviselője. Az egyik Böröcz Lászlóra tippelt, a másik nem tudta. A harmadik sem tudta, segítettem neki, megmondtam a nevét. Visszakérdezett: ja, az a kofa?
olajfa1
2021. június 25. 10:17
Csak a szokásos DK-s politika. HAZUDTUNK REGGEL ÉJJEL MEG ESTE... /ÉS HAZUDNI IS FOGUNK/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!