Vona: Másfél éve beszéltem utoljára Jakab Péterrel

2021. szeptember 19. 17:10

„De nem miattam. Én tettem kísérleteket, de valószínűleg egy kellemetlen alak lettem a Jobbik számára” – indokolt a korábbi pártelnök.

2021. szeptember 19. 17:10
null

Vona Gábor, a Jobbik korábbi vezetője, a Második Reformkor Alapítvány alapítója a Hit Rádió vendége volt. Szó esett az ellenzéki előválasztásról, és a Jakab Péterrel való viszonyáról is. 

„Mikor beszéltetek utoljára?” – kérdezte a műsorvezető Vona Gábort Jakab Péterrel kapcsolatban.

„Másfél éve, amikor elnökaspiráns volt” – válaszolt a korábbi pártvezér. Hozzátette: nem miatta nem kommunikálnak. „Én tettem kísérleteket, de valószínűleg egy kellemetlen alak lettem a Jobbik számára” – folytatta a a Második Reformkor Alapítvány alapítója. 

„Maradjunk annyiban, hogy – nem az én hibámból, de – a párbeszéd kettőnk között megszakadt.” Vona Gábor megjegyezte, hogy ugyanazt mondaná most neki, mint másfél évvel ezelőtt: „Nagyon jók ezek a performanszok, ezek az akciók, de hogyha valaki egy választási győzelemre készülő párt elnöke, akkor képesnek kell lenni programot, jövőképet adni, megszólítani az értelmiséget is.” Vona további tanácsként megjegyezné Jakabnak: 

Nem minden gazdag ember gonosz ember.

Kép forrása: YouTube

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illiberator
2021. szeptember 20. 07:45
Végig néztem a műsort. Végre most láttam először VG-t, a korábbi ripacs, ripők politikust, álarc nélkül. Vívódó, esendő, vezeklő, őszinte emberként. Ez a tekintetén is látszott. Szimpátiát ébresztett bennem. Mostani, letisztult gondolatai nagy részével is egyet lehet érteni. Mind emellett nem szeretném politikusként újra látni.
Akitlosz
2021. szeptember 20. 03:38
"„De nem miattam. Én tettem kísérleteket, de valószínűleg egy kellemetlen alak lettem a Jobbik számára” – indokolt a korábbi pártelnök. " Nem csak a Jobbik számára.
Kettőazkilenc
2021. szeptember 19. 21:30
Én nem tudom ti mit tudtok, látom sok a fröcsögés, de Vona akkor sem ment le náciba amikor pedig egyes emberi erősen emberhez méltatlan kijelentéseket tettek és dolgokat csináltak. A kontraszt egy időben elég feltűnő is volt. Egy olyan minimum emberi szintet megtartott amin az itt kommentelők jelentős része megbukna. Kicsit érdemes lenne gondolkozni és magunkba szállni, ennyire mocskos szájú műveletlen csürhe csak nem lehetünk.
szürkeSzarvas
2021. szeptember 19. 20:53
Elment a hajó. Hát-a Zazit ma már a Pogácsás Mari sem sz_pná le-mégegyszer. A Jákóbot sem. Az emlék hatasára is köpköd,szentségel,és törölgeti a száját. Az út vége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!