Kiakadtak Karácsony hívei a visszalépés után, nem akarnak Márki-Zayra szavazni

2021. október 08. 17:28

„Baloldaliként nagy csalódás, nem fogok Márki-Zayra szavazni” – üzenték Karácsony Gergelynek.

2021. október 08. 17:28
null

Karácsony Gergely pénteki visszalépését szavazói nem fogadták egyöntetű lelkesedéssel. A főpolgármester közösségi oldalán köszönte meg azoknak, akik az előválasztás első fordulójában rá szavaztak, és bejegyzésében arra kérte támogatóit, szavazzanak Márki-Zay Péterre. Hívei azonban nem fogadták szívélyesen Karácsony Gergely felhívását. 

Baloldali szavazóként mélységes csalódást érzek, és nem fogok MZP-re szavazni”

– írta egyikőjük. 

„Őszintén sajnálom. Ezzel a lépéssel áttoltatok Dobrev Klárához. Elég volt már az arroganciából és a megmondó félistenekből. Benned láttam a lehetőséget egy új, »európaibb« kommunikációra és vezetésre” – mondta egy másik kommentelő.

Nagy csalódás vagy, de nekem nem kell megmondani hogy kire szavazzak. Tudom hova tegyem az X-et ezek után”.

Egy másik kommentelő azért kritizálta Karácsony Gergely döntését, mert ő személyesen is részt vett a főpolgármester kampányában. „Tudod Gergő, annyian biztunk benned!! 42 órát dolgoztam 7 nap alatt a hidegben, esőben, szélben...a sátorban. Érted es miattad! Becsaptál bennünket!!!miért nem csináltad végig??” – írta.

Volt olyan is, aki hangsúlyozta:

Aki rád szavazott, téged szeretett volna és nem MZP-t!”

Karácsony Gergely bejegyzése alatt olyan is akadt, aki egyenesen leszögezte: „nem megyek el a második fordulóra. Nincs miért, nincs kiért”.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 199 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. október 09. 08:35
Én csodálkoznék, ha Karigeri hívei beszavaznának MZP-re!
cutcopy
2021. október 09. 08:34
Elesett a baloldali fellegvár, a főváros.. )
Krupp Skya
2021. október 09. 05:15
Karácsonnyal Gyurcsányék felépítettek egy nimbuszt. Aztán önjáróvá vált s végül nem a villamos ütötte el hanem a busz, a nimbusz. GálDzsi-nek még sikerült idejében leugrania buszról.
btete
2021. október 08. 23:44
Majd pár nap múlva megnyugszanak és simán leszavaznak MZP-re. Minden O.V fan várja Dobrev győzelmét hiszen a vezér és a főmegmondó emberei azt mondták Dobrev egy lottó ötös ellenfél. Még az is lehet, hogy sorba állnak szavazni Dobrevre. De Kari Gerit azért léptették vissza Dobrevék, hogy MZP-vel nyeressék meg az előválasztást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!