Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Paktumok vagy választás? – Előválasztás az elemzők szemével

2021. október 17. 22:34

A Mandiner által szervezett vitán kerül górcső alá a baloldali előválasztás eredménye és annak tanulságai.

2021. október 17. 22:34
null

Mobilizációs és tematizációs atombomba volt az előválasztás a baloldali pártoknak vagy erodálta őket a felszínre kerülő konfliktusok sorozata?

Megtisztult az ellenzéki térfél vagy a régi arcok jönnek vissza? Siker volt vagy kudarcba fulladt az elmúlt hetek zajos csatája?

Ki az igazi győztes – és győztes-e, aki a legtöbb szavazatot kapta?

Az előválasztási folyamatot és annak eredményeit Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője, Kacsoh Dániel, a Mandiner.hu főszerkesztő-helyettese, valamint Somogyi Zoltán szociológus, a Political Capital alapítója és Böcskei Balázs, politológus, az IDEA Intézet kutatási igazgatója értékeli.

A moderátor Vágvölgyi Gergely, a Mandiner főmunkatársa.

Helyszín: Scruton Feneketlen-tó, 1113 Budapest, Tas vezér utca 3-7. Időpont: 2021. október 19., kedd 18:00. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ide kattintva lehet az eseményre.

lehet az eseményre.

Nyitókép: Mandiner

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hont András Márki Zay Péterről
2021. október 18. 12:10
Hont András: Márki Zay Péter zavarba hozta a Fideszt. Márki Zay Péter esetleges győzelme azt jelenti, hogy amit a Fidesz 2 év alatt kitalált AZ MIND KUKA! 1, az előválasztás színjáték, KUKA 2, Gyurcsány show, KUKA 3, migráció, KUKA 4 szivárványos BP vs narancs vidék, KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA
OberEnnsinnen
2021. október 18. 07:10
Mire a gyerekei felnőnek, Márki-Zay nettó 77 088 000 nettó támogatásban fog részesülni. Ez 2 átlagos családi ház, vagy 15 euró ára - CSAK A TÁMOGATÁSA. Márki-Zay szerint: Orbán a magyar Ceausescu, AKIT EL KELL SZÁMOLTATNI... De ezt a magyarok legalább egyharmada-fele, gyűlölettel elhiszi, Mégpedig azért, mert úton-útfélen ezt hallja és Orbán nem védi meg az igazságot.
vip era
2021. október 18. 04:52
A moslék nagy örömködése közepette-tudniillik 15 év után nyertek egy választást,igaz csak ők indultak- azt vezetőik is tudják ,hogy nincs elég szavazatuk a kormányváltáshoz.Óriási részvételről beszélnek (600 000 választó),de kb.2 000 000 voks még kell pluszba. Esélyük sincs rá.
Pierre
2021. október 18. 03:20
Annyi pofont osztottak ki maguknak a maffiakormany (idezojel) elemzoi, ujsagiroi (idezojel bezarva), propagandistai az elmult hetekben, hogy meg most is a fal adja nekik a masikat. De szegyentelenul osszeulnek ujra, a roganhivatalnak gyorsan kuldenie kell az uj helyzetre a velemenyuket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!