Szijjártó: Egyetlen Freedom House aktivista sem harcolt a szabadságért

2021. október 16. 20:17

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Al Jazeera televíziónak adott interjújában leszögezte, egyetlen NGO-nak sem feladata megítélni a magyar demokráciát.

2021. október 16. 20:17
null

Szijjártó Péter szerint a Freedom House nevű civil szervezetnek semmilyen joga és alapja nincs megítélni a magyar demokrácia állapotát. „Egyetlen aktivista sem harcolt a szabadságért, hanem mi harcoltunk az ország szuverenitásáért” – mondta.

– hangzik el az interjúban. „A Freedom House aktivistáinak tehát nem dolga megítélni a magyar demokrácia állapotát. Egyéb iránt az ön által említett szervezet politikailag elfogult, úgyhogy a nyilatkozataiknak semmi értelme, mert azokat nem tényekre, hanem politikai ideolágiákra alapozzák” – tette hozzá a külügyminiszer a riporternek címezve. A teljes interjú vasárnap lesz látható. 

Fotó: Szijjártó Péter, Facebook

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2021. október 17. 14:20
A Soros-terroristák az emberiség ellenségei, pénzért gonosz, aljas dolgokat művelnek. Magyarország ellen folyamatosan merényletket hajtanak végre, meg akarják fojtani a normalitást, mert az akadályozza az erőszakos illegális bevándoroltatást és a genderbolsevista terrort.
B_kanya
2021. október 17. 12:10
Egészen valószerűtlen hozzászólást sikerült produkálnia Vágó Istvánnak egy Facebook-bejegyzés alatt Köves Slomóval, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbijával kapcsolatban. Ismert, a hitközségi vezető arcképe és néhány mondatos üzenete szerepelt a KDNP-s Hollik István egyik szórólapján, aki a Budapest 1-es számú választókörzetében méretteti meg magát. Több sem kellett a Gyurcsány körül ugrabugráló nyugdíjas (egyetlen egy országos televíziónak sem kellő) tévésnek és a következőket írta: Ateistaként nem érdekel a zsidók és az I.ten (kiírva vagy kipontozva, nagy- vagy kisbetűvel, nekem édesmindegy) viszonya, nehezen viselem a kaftános-pajeszos-kalapos zsidók látványát, nem hatnak meg szertartásaik, és semmi közösséget nem érzek velük. És nem is akarok.
B_kanya
2021. október 17. 12:08
"36-ban vagy 37-ben a Time magazin Hitlert az év emberének választotta. Megérdemelte? Meg. Mert az a munkája, amit addig kifejtett, az gyakorlatilag Németország felemelkedését hozta, méghozzá látványosan, a világgazdasági válság után" - ezek azok a gondolatok, amelyek egy egész országot megbotránkoztattak: László Imre úgy éltette a tömeggyilkos náci vezért, Adolf Hitlert, mint egyszerű nyilaspárti talpas egy lakossági fórumon a 40-es években.
bogyo1
2021. október 17. 09:33
Le a kalappal a miniszter úr előtt! Nagyon rég nem volt, egy ennyire határozott, és a vádakra ennyire összeszedetten reagáló szakpolitikus a külügy élén. Végre, nem egy fülét, farkát behúzó, bólogatójános figura került pozícióba. Meg kell jegyeznem, hogy messze felülmúlja, az eddigi elődeit is,( rendszer változás óta).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!