Karácsony Gergely belezavarodott a népszavazással kapcsolatos dátumokba

2022. január 22. 19:13

A főpolgármestert nem érdekli a Political Capital állásfoglalása sem, szerinte meg lehetne tartani a népszavazást április 3-án.

2022. január 22. 19:13
null

Karácsony Gergelyt az ATV Egyenes beszéd című műsorában kérdezték az egyesült baloldal népszavazási kezdeményezéséről. A műsorban szembesítették a főpolgármestert korábbi nyilatkozatával, miszerint „január közepére biztosan meglesznek az aláírások”, a január 6-i adásban a műsorvezető kérdésére elmondta, hogy ez „nagyjából január 15-e”. Megemlítették az adásban azt is, hogy Barabás Richárd, Karácsony párttársa is január 10-ét mondott, ehhez képest az aláírásokat január 21-én adták le.

A főpolgármester ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott:

Biztos, hogy nem mondtam dátumot, mert amikor beszélgettünk, én már tudtam, hogy ezen a pénteken fogjuk leadni”

Karácsony Gergely egyébként kitért a Political Capital nyilatkozatára is, mint mondta, nem olvasta az elemzést, de hozzátette: „olyan jogász kollégákkal konzultálunk, akik alapján nyugodtan állítom, hogy ezt a népszavazást ki lehet írni [április 3-án - a szerk.]”.

Nyitókép: atv.hu

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alcofrybas
2022. január 30. 05:34
Már tudom, mit kérek Karácsonyra! Egy IFA-platónyi trágya helyett, egy kis orrplasztikát.
KinderMike
2022. január 23. 09:50
Egyenes beszéd mi?
DFK
2022. január 23. 08:48
Szar baloldal. Minden baloldali szar.
Búvár Kund
2022. január 23. 07:57
Kaligeli még egy kutyakennel takarításába is belezavarodna! Állítólag azt mondta, hogy van a törvényben egy "gyorsítósáv". :-D Biztosan azt hiszi az is olyan, mint az ő buszsávjai, hogy ott rá nem vonatkoznak a törvények, és bármikor használhatja, hogy idöt spóroljon, amikor mások a dugóba ülnek! Habár közben az autóban, lehet ő is egy "dugóba" ül! :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!