A Fideszt támogatja a választásokon Müller Péter

2022. február 19. 17:11

A Zuglóban élő író a kormánypárt XIV. kerületi jelöltjét biztosította támogatásáról.

2022. február 19. 17:11
null

Február 12-én, a választások előtt ötven nappal hivatalosan is elindult a kampányidőszak, melynek során ismert emberek is támogatásukról biztosítanak egyes választókerületi politikusokat.

Legutóbb például Zugló díszpolgára, Müller Péter a kerületben a Fidesz színeiben induló Borbély Ádám mögé állt be. Az író neve mellett az a kampányszöveg szerepel, hogy „sok indulat és gyűlölet van a levegőben”, de Borbély Ádámból „béke árad”, és képes lehet arra, hogy a lényéből sugárzó békét átadja a zuglóiaknak”.

Nyitókép: Müller Péter, Facebook

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mócsing
2022. február 22. 14:12
öregemberek imádják orbán neo kommunista rendszerét. :) De hát szabad országban élünk, mindenki támogassa azt, akit szeretne nincs ezzel gond.
syphax
2022. február 21. 03:01
"....Szegény leírta magát a mainstream palettáról. Mit fog ez kapni?.." A ZUGLÓI BALLIBSIK IS--MINT AZ ÖSSZES BALLIBA IS MIND--OLYANNYIRA KORLÁTOLTAN DEBIL, HOGY AZT HISZI: AKIK NEM ÚGY GONDOLKOZNAK MINT ŐK, AZOK CSAK: 1.) MEGVÁSÁROLHATÓ VÉLEMÉNYŰ Ú.N. "FIDESZCSICSKÁK" LEHETNEK; VAGY: 2.) AGYAMENT-SZKLEROTIKUS "TYÁ-TYÁ HÜLYE" TÚLVÉNÜLT ELEBAJOSSÁ VÁLTAK; VAGY: 3.) INTELLEKTUÁLISAN FÉLREVEZETT-BEETETETT KORLÁTOZOTT GONDOLKODÁS-, ÉS CSELEKVŐKÉPESSÉGGEL "ELKÁBITOTT" FIDESZ ÁLDOZATOK SATÖBBI...SATÖBBB. AZT EL SEM TUDJÁK KÉPZELNI SEM, HOGY ŐK MAGUK AZOK AKIKRE AZ 1.)-3.) PONTBAN LEIRTAK AZ ÉRVÉNYESEK....EZ IS MUTATJA--FÉNYESEN--SZELLEMI SZINTJÜK ÉS ÁLLAPOTUK SZÁNALMASAN ALACSONY NIVÓJU TARTALMÁT....
Emery4919
2022. február 20. 19:22
Elege lett az antiszemitizmusból.
zsuuuzsaaa
2022. február 20. 16:57
Müller Péter leírta, amit gondolt, érzett. Hogy erre a nők fogékonyabbak voltak, mi ezzel a gond? És azzal mi a gond, ha elmondja, amit egy helyi jelöltről gondol? Rátámadni ezért valakire agyrém. Tényleg utálni kell a másként gondolkodót? Én egyszerűen nem szavazok balra, és kész. De nem utálom a ballib ismerőseimet. Ballib színészeket is megtapsolok a színházban, ha a színpadon jók voltak. Le tudom választani az előadást a magánvéleményről. Müller egyébkén soha nem volt írásaiban balos, vagy liberális. Megyek, holnap veszek tőle egy könyvet, felfrissítem az olvasmányélményeimet vele kapcsolatban :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!