Így vélekedik Márki-Zay Péter a szavazókról

2022. február 04. 08:49

Nem mindenki olyan tudatlan vidéken, mint akikre a Fidesz épít, például ő nem az – szögezte le a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

2022. február 04. 08:49
null

A Mediaworks Hírcentrum összegyűjtötte a baloldal miniszterelnök-jelöltjének gondolatait a magyar választókról. Leírják, hogy Márki-Zay Péter szerint vidéken nem mindenki tudatlan, mert ő és a polgármesterek többsége nem az. Vagyis mindenki más igen – magyarázza a hírügynökség. Úgy vélik, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje rendszeresen sértegeti a vele egyet nem értőket, elsősorban a jobboldaliakat. Mivel pedig a vidékiek többsége jobboldali, ezért őket különösen. A baloldal jelöltje a magyar társadalom jelentős részét ostobának, elmeháborodottnak tartja – szögezik le.

Márki-Zay Péter akkor is megsérti a vidéki embereket, amikor állítólag bocsánatot akar kérni egy korábbi sértésért. Jó példa erre a baloldal miniszterelnök-jelöltjének 2021. decemberi videója, amelyben erre tökéletes példát mutatott – írják.

Még egyszer, az, hogy vannak vidéken tudatlanok, és a Fidesz ezekre építi a kampányát, ez nem azt jelenti, hogy minden vidéki tudatlan. Nyilvánvalóan sem én, sem a legtöbb polgármester nem az” 

– mondta Márki-Zay Péter, a baloldal jelöltje, aki szerint tehát a vidéki fideszesek mindenképp tudatlanok. A hírügynökség szerint Márki-Zay Pétertől szinte minden héten lehetne idézni olyan mondatot, amelyben a vidéki embereket becsmérli.

Nevezte már a falusi embereket egyszerűnek, tudatlannak, de a legtöbbször ostobának. A baloldal kormányfő-jelöltje hasonlóan minősítette a migrációt elutasítókat is.

Rendkívül sok szerencsétlen, megtévesztett, tájékozatlan vagy ostoba ember emiatt fog a Fideszre szavazni

– mondta Márki-Zay Péter, a migráció témájára utalva. Mindemellett azt állította, hogy a „Fidesz betelepített 50 ezer migránst". Csakhogy, amire Márki-Zay utal, az az a szám, amennyi külföldi állampolgár telepedett le Magyarországon 2019-ben. Döntő többségük azonban külhoni magyar – sorolják a baklövéseket.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje nem először sértegette a vidéki embereket, hiszen már az október 23-i Békemenetre a fővárosba érkezőket is gyakorlatilag tudatlannak minősítette – hívják fel a figyelmet. Az ATV Egyenes Beszéd című, október 25-i műsorában a kormánypárti rendezvényről azt mondta: „...a Telexnek a videóját ajánlom mindenki figyelmébe, ott azért nemcsak arról van szó, hogy ez nem egy szeretet- és békemenet volt, hanem gyűlölködés, de az is látszik, hogy

tényleg vannak olyanok, akiknek fogalmuk sincs róla, hogy hol vannak, buszokkal oda vitték őket,

tömeget demonstráltak, a polgármester kipipálhatta a házi feladatát..."

(Mediaworks Hírcentrum)

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tetx
2022. február 05. 06:47
Szép is az amikor egy futóbolond ostobázik.
Prominet
2022. február 04. 12:20
Mint a diliházban... Itt mindenki hülye csak én vagyok normális. Óbégatja az ápolt a gumiszobából kifelé. Aha... nekem azért gyanús, hogy pont fordítva van.
soma100
2022. február 04. 11:41
A szavazók meg róla: "Ön tenne fel komolyabb összeget Márki-Zay Péter győzelmére? Nem :AZ ÖN SZAVAZATA 75% Igen 25% Szavazatok: 405
Jason Bourne
2022. február 04. 11:30
Na mehetsz hétfőn az ATV-be a menetrendszerinti magyarázkodásra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!