Nem egyedi eset: legalább nyolcszor sértegette Márki-Zay a vidékieket

2022. február 10. 07:03

Bunkó, ostoba, tudatlan – ezek a kifejezések szerepelnek Márki-Zay repertoárjában.

2022. február 10. 07:03
null

Bunkó, ostoba, tudatlan, csak néhány jelző azok közül, amiket előszeretettel használ Márki-Zay Péter.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje már számos társadalmi csoportot megsértett, sértegette az időseket, a Fidesz- szavazókat, zsidózott is, és több alkalommal volt homofób megnyilvánulása. 

A sorból, úgy tűnik, nem maradhatnak ki a vidékiek sem, több alkalommal is általánosítva, sértő megjegyzéseket tett rájuk.

A Mediaworks–Hírcentrum összegyűjtött nyolc olyan esetet, amikor Márki-Zay a vidékieket sértegette:

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovtib
2022. február 11. 10:39
Ő már csak ilyen. Mindenkit sérteget. Így általánosságban a vidékieket. Ki jön ezután, a városiak? Szítsátok az ellentétet a falu és a város között, látom Lázár megadta az alaphangot. Az egyszerű vidéki képviselő, aki Budán vesz a kiskorú gyerekének házat és a kijárást gondolja legfontosabb feladatának. Kijárást, mint a Rokonok című regényben. Szerintem maradjunk ennyiben: Svájci közmédia: Orbán hirtelen szembetalálkozott egy Márki-Zay nevű problémával
NoSS
2022. február 10. 11:31
Gyöngyöspatán keresztrejtvény versenyt rendeztek. A résztvevők egyhangú kérdése: oszt csókolom hova kő rakni az ikszet?
olajfa1
2022. február 10. 10:31
Ő -Márki-Zay is- VIDÉKI!!!!! ÉS EZZEL ÖNMAGÁT IS SÉRTEGETI!!! Ez a pasas annyira elvetemült GYŰLÖLKÖDŐ hogy még azt sem érti meg hogy ezzel a véleményével, és általánosítással ÖNNÖN SAJÁT MAGÁT IS DEGRALÁLJA!!! AKI ENNYRE HÜLYE ÉS ILYE MAGYARGYŰLÖLŐ!!! az miért is jelentkezik a magyarok vezetésére? Csak nem azért hogy "hungarokausztot" tudjon megvalósítani?...
edieTHEGREATeagle
2022. február 10. 09:58
"A Mediaworks–Hírcentrum összegyűjtött nyolc olyan esetet, amikor Márki-Zay a vidékieket sértegette:" Jól van mandiner, a mai propaganda sem hianyozhat, a gazdi elégedett kesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!