Mocsárról és tudatlanságban tartott szavazóbázisról ír a Népszava

2022. február 12. 20:21

A meglepő felütést követően a Fidesz politikájáról ír az újság, miután interjút közölt Felcsuti Péter közgazdásszal.

2022. február 12. 20:21
null

Interjút közölt a Népszava Felcsuti Péter közgazdásszal. Az interjúhoz kapcsolódóan címlapján „tudatlanságban tartott szavazóbázis”-ról ír az újság. „A Fidesz szegényellenes és gazdagpárti politikájáról azok tudják a legkevesebbet, akiket az leginkább sújt” – olvasható Felcsuti véleménye a felütést követően a Népszava címoldalán (lenti kép).

Fotó: Mandiner-olvasó
Fotó: Mandiner-olvasó

„Szörnyű mocsár”

A meglepő címlapi felütéshez kapcsolódó interjúból azonban pusztán annyi derül ki, hogy arra a kérdésre, hogy mit gondol a közgazdász arról a polgári kezdeményezésről, amely arról szól, hogy a gyerekes szülőknek járó adó-visszatérítést utalják tovább olyan civil szervezeteknek, akik a társadalmi különbségek csökkentésén dolgoznak, Felcsuti így felelt:

ha a társadalom aktív része nem képes arra, hogy megfelelő mintákat találjon, hogy miként lehetne kikapaszkodni ebből a szörnyű mocsárból,

hanem például három jobboldali túlsúlyú parlamenti ciklus után is csak gyurcsányozni tud, akkor ebben a szörnyű állapotban maradunk, mert ennyire vagyunk képesek”.

Az említett cikk online változatát (melyben a fenti képen található felütésre cikkünk írásakor ugyancsak nem bukkantunk rá) ide kattintva olvashatja.

***

Kapcsolódó híreink

2020 áprilisában adtunk róla hírt, hogy Jézus kereszthalálával viccelődött a Népszava. A lapban megjelent karikatúráját Pápai Gábor közölte blogján. Az ügyben eljáró bírónő szerint „jópofa” a karikatúra, végül elutasította a KDNP-s Vejkey Imre keresetét.

, hogy Jézus kereszthalálával viccelődött a Népszava. A lapban megjelent karikatúráját Pápai Gábor  blogján. Az ügyben , végül elutasította a KDNP-s Vejkey Imre keresetét.

 

Fotó: MTI Fotó: Soós Lajos

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2022. február 13. 14:28
Kívül belül szarszag, rothadás árad belőletek! Az Apró klán emberei befuccsoltak már most. BUKTA LIBBCSIKOMMCSIK!
Maflás
2022. február 13. 11:59
Felcsuti! A rohadt mocskos qrva anyádat! Te rohadt buzi patkány! Baszd szájba azt a felsőbbrendű fajtádat, te kotonszökevény! Ennyi jár neked azért, amit itt okádtál ki magadból! A vérszagának pedig ugyanazt!
zakar zoltán béla
2022. február 13. 09:45
lilike
Fila2020
2022. február 13. 09:21
Szerintem az ellenzék kampányának stratégiája a két szavazótábor összetűzésének kiprovokálása, az indulatok felkorbácsolása oly mértékben, hogy a kampány ne a kormányzat teljesítményéről, és az ellenzék kormányprogramjáról szóljon. Ha az értelem felülkerekedik az emberekben, akkor az ellenzéknek nincs esélye a győzelemre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!