Sértegették az újságírókat Márki-Zay váci fórumán

2022. március 17. 10:59

Egy helyi ellenzéki képviselő még a Hír TV kameráját is kikapcsolta.

2022. március 17. 10:59
null

Sértegette az újságírókat, a Hír TV kameráját pedig ki is kapcsolta egy ellenzéki önkormányzati képviselő Márki Zay Péter szerdai, váci utcafórumán. Miközben a színpadon az ellenzék vezetői arról beszéltek, hogy hidakat építenének az emberek közé,

„El kell kezdeni az építkezést, és a hidak megteremtését egymás között, ez nem felülről jön, ez alulról. Mutassunk példát. Mert mindannyiunk Magyarországa akkor lesz tényleg mindannyiunk Magyarországa, ha félre tudjuk tenni az ellenségeskedést.”

A Momentum elnöke szerint ilyen lenne az új ellenzéki politika. De láthatóan ezzel saját jelöltje sem ért egyet. Az ellenzéki összefogás váci utcafórumán ugyanis a többek között a Momentum által is támogatott helyi önkormányzati képviselő, Kászonyi Károly trágár szavakkal sértegette a megjelent újságírók egy részét, a Hír TV kameráját pedig ki is kapcsolta. 

Márki-Zay: Orbán Viktornak köszönhető a széthúzás az országban

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje is beszélt az összefogásról. Szerinte ugyanis az országban tapasztalható széthúzás Orbán Viktornak köszönhető.

A NATO közben sajtóértesülések szerint azt tervezi, hogy még több fegyvert és katonát vezényel Kelet-Európába. Váci utcafórumán

Márki-Zay Péter ennek ellenére egy angol nyelven adott interjúban is megerősítette, hogy miniszterelnökké választása esetén Magyarország mindenben aláveti magát a NATO akaratának

 – hangzott el a Hír TV tudósításában.

Az ellenzéki fórumon készült videót alább tekintheti meg:

 

Nyitóképünkön a váci ellenzéki képviselő látható. Fotó: Youtube

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cs72
2022. március 18. 04:52
"Sértegette az újságírókat, a Hír TV kameráját pedig ki is kapcsolta egy ellenzéki önkormányzati képviselő Márki Zay Péter szerdai, váci utcafórumán. Miközben a színpadon az ellenzék vezetői arról beszéltek, hogy hidakat építenének az emberek közé," A hídépítés előtt terepet kell rendezni. Tudjátok a tanácsokat,gyökereket,tuskókat meg kell szüntetni. Egyébként meg ne csodálkozzon a csicskamédiás"újságíró"ha hazudozásai a videók összeollózásai miatt nem szereti őket a tisztességes ember.
ThunderDan
2022. március 17. 15:14
Szeretetországot építenek.
Gecorbi
2022. március 17. 14:25
Dehogy sértegették. Csak ismerték az anyukája foglalkozását...amúgy újságíró és hirtv? Ne már, fizetett mikrofon-állványok!
files32
2022. március 17. 14:23
A bért(r)ollnok nem újságíró, örüljenek, hogy nem verték szét az arcukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!