Politikai támadás érte a Mandinert és más jobboldali lapokat kevesebb mint egy héttel a választások előtt

2022. március 28. 12:30

Hétfőn reggel elérhetetlenné vált több online jobboldali portál.

2022. március 28. 12:30
null

Több online jobboldali portál, így például a Nemzeti Sport, a 888, a Metropol, a Figyelő, a Szabad Föld és a Mandiner is elérhetetlenné vált hétfő reggel. Több lapon nemsokkal a leállás előtt az alábbi üzenet jelent meg:

„Ez a weboldal a kormányzati propaganda része! Elhozzuk az igazságot nektek! Kormányzati propaganda helyett független sajtót!”

Mint a Magyar Nemzet írja: politikai hackertámadásról van szó, hiszen a kicserélt szövegek helyén arról is lehetett olvasni, hogy Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölt ígéreteiből már több tucat teljesült.

Nyitókép: Andrew Brookes / Image Source / AFP. Illusztráció.

Összesen 406 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
XTRO
2022. március 28. 21:34
Egyszer sikerülne valami értelmes magyarázatot kapni arról, hogy miért szavaz valaki az ellenzékre. De ne ezt az orbánlopdiktátor süket dumát várnám. Persze még azt is érteném, hogy próbáljuk ki de már ez is megvolt és szoptunk mint állat. Úgy vagyok ezzel mint harmadika után a gyíkok, nem értem, nem értem..
zoles
2022. március 28. 21:05
Még a Nemzeti Sportot is...
Dezsőke
2022. március 28. 19:59
JÖVŐTLEN JÖVŐ AVAGY MIÉRT NEM SZAVAZHATUNK AZ ELLENZÉKRE Mindannyian tudjuk, hogy az ellenzéket megválasztása esetén az Unio bábként mozgatná, érdekeinek megfelelően. Mivel pedig érdekei, birodalmi törekvései ellentétesek a nemzeti érdekekkel, az ellenzéket nem támogathatjuk. Nemzeti érdekeink, értékeink, jövőképünk, nemzetünk, magyarságunk megőrzése minden más idegen érdeket felülír. Nem lehetünk idegen gazdasági érdekeket kiszolgáló fogyasztók, sokkal inkább továbbra is szabadok, magyarok, keresztények, zsidók vagy bármilyenek maradnánk, ahogyan eddig. Mert ez a mi utunk a szabad magyarok útja.
bagira
2022. március 28. 17:53
https://internetfigyelo.com/varga-judit-ez-var-rank-ha-a-baloldal-kerul-hatalomra-aprilis-3-an/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!