Jámbor András büszke a Gyurcsánnyal közös képére

2022. március 03. 09:19

„Mert egy szórólapról nemcsak az derül ki, ami benne van, hanem az is, ami nincs benne!” – állítja az ellenzék ferencvárosi képviselőjelöltje.

2022. március 03. 09:19
null

Elindult a lejárató kampány!” – adta hírül Facebook-oldalán Jámbor András, a baloldali ellenzék ferencvárosi és józsefvárosi jelöltje. Bejegyzéséhez mellékelt egy szórólapról készült fényképet is, amin ő látható Gyurcsány Ferenc társaságában. A szórólapon az áll: „Végre nekem is van közös képem a mesterrel!

Jámbor András azt írja, büszke erre a szórólapra.

– írja az ellenzéki képviselőjelölt, aki szerint ez a szórólap is csak azt bizonyítja, hogy a Fidesz nem tudja őt mivel hitelteleníteni. Jámbor szerint ő nem korrupt, nincsenek vállalhatatlan mondatai, és olyan pontokat sem tartalmaz a programja, „ami rossz lenne az embereknek”.

Akkor mindenkit kérek, rakja a szívére a kezét. Nem ilyen képviselőt akar magának?” – teszi fel a kérdést Jámbor András, aki arra biztatja a ferencvárosiakat, hogy nyugodtan dobják ki a szórólapot.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Járványfigyelő
2022. március 04. 13:28
Hol van ezen a képen Gyurcsány? A bűnei a lapokon..
tetx
2022. március 03. 22:30
Vállaltan kommunista vagy, az elég vállalhatatlan.
Rizsa
2022. március 03. 18:53
Udvaron fehérlik szőre egy tehénnek: A gazdasszony épen az imént fejé meg; Csendesen kérődzik, igen jámbor fajta, Pedig éhes borja nagyokat döf rajta.
youngboy
2022. március 03. 15:58
Ez olyan mint büszkének lennie arra, hogy bekanalazott egy tányérnyi szart.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!