Medgyessy Péter: Bizonyos kérdésekben az ellenzéknek partnernek kell lennie a kormánnyal

2022. április 21. 17:31

Szerinte szó sem lehet arról, hogy az ellenzék ne menjen be a parlamentbe.

2022. április 21. 17:31
null

A volt miniszterelnök a Klubrádió Megbeszéljük című műsorának a vendége volt. Medgyessy Péter a műsorban kifejtette, hogy nem szabad az ellenzéknek feladnia, arról pedig szó sem lehet, hogy nem mennek be a parlamentbe. Szerinte nem azért választották meg az emberek a képviselőket, hogy ne menjenek be dolgozni a parlamentbe.

Széttárni a kezüket, hogy ezek erősebbek, nekünk itt nem terem gyümölcs, ez egy rossz álláspont”

 – mondta.

Elmondta továbbá azt is, hogy szerinte vannak olyan témák, amikben a kormánynak és az ellenzéknek meg kell egyeznie, mert nem jó hozzáállás – a volt miniszterelnök szavait idézve –, hogy

minél rosszabb, annál jobb.

Medgyessy szerint az ellenzéknek partnernek kell lenni abban, hogy a gazdaságot rendbe hozzák, mert senkinek sem érdeke, hogy az ország csődbe menjen.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2022. április 22. 12:51
petike! A szomszédom a lajosbácsi azt mondta, hogy te egy úriember vagy és nekem nagyon jó lesz a te uralkodásod alatt, és tessék hagytad magad meg púccsolni attól a fa.. aprót kiszolgáló kreténtől, úgyhogy te egy fas... vagy!
gallfec
2022. április 22. 08:26
Meggydoki nem érti a stratégiát. ( pedig régi komcsi, tudhatná...) Ma nem mennek be, holnap azt írja a belföldi libsi sajtó, meg a külföldi libsi világsajtó, hogy NEM ENGEDTÉK BE ŐKET . A diktatúra ELLEHETETLENÍTETTE , hogy bemenjenek. :) Aztán " forradalom " . ------------ Mindez a narancssárga magyar térkép mellett. szinte felfoghatatlan - bár nyilvánvaló - végtelenül buta és destruktív aljasság.
lendvaiildiko
2022. április 22. 06:16
S ha lehet, Szabó Tímea ne rikacsoljon; Szabó Rebeka pedig ne lapátoljon szénát.
írmag
2022. április 21. 20:15
Péterke (Paulinyi Jenő bácsi szerint a Petőfi Gimnáziumból: tajgetoszi pacal), ez nem volt egy politikai praecox!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!