Hajós András: A végén már irtja az ellenzékét a diktátor

2022. április 02. 18:12

„Ide vezet a túlhatalom útja, amin ma Magyarország is jár” – hangsúlyozta a zenész az ellenzék kampányzárón.

2022. április 02. 18:12
null

„Oroszország már itt tart. Ordas kamu, hogy a jólét fontosabb a szabadságnál. Az orosz fiataloktól már elvették az internetet, és Ukrajnába küldik őket ölni. Ide vezet a túlhatalom útja, amin ma Magyarország is jár. Erre tartunk. Ma bulizzatok hajnalig, de holnap az after a szavazófülkében legyen, a szabadság a legjobb lejövő” – idézte a 444 Hajós András szavait az ellenzéki kampányzáró tüntetésről.  

Fotó: Facebook

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
beatrix8642
2022. április 03. 15:44
Két tehetségtelen, semmihez nem értő pöcs. Ma kapják a negyedik méretest verést a szivárványos moslékosok. Vagy ötven évig a hatalom közelében sem kerülhetnek. Van még pár órájuk a reménykedésre, aztán eredményhirdetés után a két nemzetáruló farok indulhat a Tiszába, Dunába. Vagy ötven évig a hatalom közelébe sem kerülnek. Az igaz magyar emberek döntöttek. Semmi beteges LMBTQ, semmi komcsi, bolsi, libernyák hatalom. Már bizonyították, hogy hiteltelenek, kormányzásképtelenek, képzetlen ősbunkók. A tudás, kreativitás, képzettség mindig a konzervatív oldalon volt, van, lesz.
Apaa
2022. április 03. 12:20
H. András, Zenésznek jó voltál, humoristának gyenge. Politizálnod sem kellene, mert nem értesz hozzá. Jaaa, ha megfizetnek, az sem mentség. Menj a fenébe!
foldizs
2022. április 03. 12:06
Ez a Hajós korábban nem Fidesz szimpatizáns volt? Mert akkor őt mintha elvesztették volna. Az hogy lehet?
kortárs
2022. április 03. 11:28
Miért van az, hogy a komcsigyerekek mindig diktatúrával, lopással, sőt gyilkossággal vádolják a magyarokat??? :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!