Hortobágy polgármestere: Nem választókat, szavazatszámlálókat buszoztattunk

2022. április 03. 18:53

Jakab Ádám cáfolta a baloldali sajtóhíreszteléseket.

2022. április 03. 18:53

Ellenzéki megfigyelők arról posztoltak ma a közösségi platformokon, hogy Tanyajárat néven menetrendszerű buszjáratot hirdetett meg a Hortobágyi Önkormányzat a választás napjára, hogy ezzel szállítson szavazókat.

Jakab Ádám, a település első embere cáfolta a híreszteléseket: szerinte semmiféle választási csalás nem történt, mert bár buszoztatás valóban történt, nem választópolgárokat szállítottak, hanem a helyi szavazókörökbe delegált szavazatszámlálókat,

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rakovszky István
2022. április 03. 19:56
És miért is lehetne baj az, ha megadják a vidéken, távolabban, autó nélkül élőknek is a lehetőséget a szavazáshoz. Szerintem pont az lenne választási csalás, ha nem lenne lehetőségük az urnákhoz járulni. Sajnos Bajorországban egy tanyán élek s mikor itt önkormányzati választások voltak nem tudtam szavazni, mert vasárnap nem járnak buszok és 3 km-t oda és 3-at vissza gyalogolni túl öreg vagyok!
fabulon a bőre őre
2022. április 03. 19:45
Olyanok, mint a fegyőr. Szaporodnak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!