Lendvai Ildikó is Gyurcsányékkal majálisozott

2022. május 01. 18:19

Lamperth Mónikának is jutott hely az asztalnál.

2022. május 01. 18:19
null

Ez aztán a majális: Lendvai Ildikó is részt vett Gyurcsányék rendezvényén. De ahogy látom, Lamperth Mónikának is jutott hely az asztalnál” – fogalmazott közösségi oldalán Deák Dániel vasárnap. A politikai elemző szerint „nagy a szeretet”, „mentek a szelfizések”.

„Mentek a szelfizések” – írja a politikai elemző. Fotó: Facebook
„Mentek a szelfizések” – írja a politikai elemző. Fotó: Facebook

Lendvai Ildikó kicsit másképp látta

„Kedves Dániel, néhány apró helyesbítés” – észrevételezte Lendvai Ildikó Deák Dániel bejegyzését. A volt MSZP-elnök szerint a kép (nyitóképünk – a szerk.) a XV. kerületi önkormányzat majálisán készült, azon belül is az MSZP asztalánál, ahová „előzetesen meghívtak Mónikát és engem is egy beszélgetésre”.

Lendvai kifejtette azt is,

Lendvai Ildikó észrevételeit Deák Dániel bejegyzése kapcsán ide kattintva olvashatja.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anna0906
2022. május 02. 17:01
Jaj... de szánalmas egy banda! Hát még az a két fotózkodó nőszemély, égne az orcám, ha a Fletóval lennék egy fotón! Ahogy mondják, kisülne a szemem szégyenemben! Micsoda nyomorultság, Istenem, segíts! Lendvai Oma pedig inkább maradjon otthon, mert a zsíros étel és az alkohol ha a botox-szal összekeveredik, abból bizony baj lehet! Nem magának való már ez, Ildi néne! Pfuj.
retyezáti remete
2022. május 02. 10:13
Meglepően jól állnak Fletónak a rácsok.
Zolotarjov
2022. május 02. 10:02
Együtt a régi csapat. ,,Ildi, Móni leeshet nektek valami jó kis pozi, ha behozzuk az MSZP-t a DK-ba..hmm egész jó ez a pöri..,, :)
Tehetős Totó
2022. május 02. 02:51
Piros -fehér kockás pici asztalkendő, mondd meg nekem mit hoz idei esztendő? Európát dögivel, a jólétünk felível- körmös-tökös pörköltünk nem lesz megvetendő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!