Kiesett az MTK az élvonalból

2022. május 15. 20:06

A csapat ugyan jól hajrázott a bajnokságban, ez a jó sorozat azonban kevésnek bizonyult a bennmaradáshoz.

2022. május 15. 20:06
null

Az MTK hiába győzte le 3-0-ra a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójának vasárnapi játéknapján, a fővárosi gárda búcsúzott az élvonaltól. Az MTK ugyan jól hajrázott a bajnokságban – három győzelem és egy döntetlen az utolsó négy fordulóban –,

ez a jó sorozat kevésnek bizonyult a bennmaradáshoz.

Viszont megszakadt a DVSC elleni rossz szériája, a fővárosi együttes három vereség és öt döntetlen után tudta legyőzni a hajdúságiakat az OTP Bank Ligában.

(MTI)

A nyitóképen az MTK játékosa, Mezei Szabolcs látható (MTI/Kovács Anikó)

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuerzavar
2022. május 15. 22:10
Most biztos szomorúak az "MTK ultrák". Mind a tizen.
zakar zoltán béla
2022. május 15. 21:24
Nos, 8 éves korom óta MTK drukker vagyok! Hajrá MTK! Az antiszemita pofázók drukkoljanak a hol ukrán, hol orosz, hol afrikai...Csercseszov nagyon hasonlít Matthias Rákosira! Az MTK ott tolta el, hogy a német edzőt elküldték, a 2 utód még lejjebb vitte őket! a A bírók is besegítettek 3 -4 meccsen a kiesésben! Hajrá MTK!
simonvitéz
2022. május 15. 21:01
Hu, azok a régi szép Hungária körúti élmények! Mikor még Illés Béla verte be a lasztit az ellenfél kapujába! De a legjobb élmény mégis a Felhévizi úthoz kötődik: III. ker TTVE -Mtk 2-7. Telt ház, 8 ezer ember, remek hangulat, bent az mtk "ultrái" között..
Akitlosz
2022. május 15. 21:01
Túl fehér a csapat. Nem bírja a versenyt az importált négerekkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!