Geszti Péter a rezsiről és a katáról énekel

2022. július 19. 08:05

Megihlette a közélet a népszerű előadót.

2022. július 19. 08:05
null

Geszti Péter egy szomorú dalban mondta el a Facebookon, hogy meg kell szüntetnie a cégét a katát érintő törvénymódosítás miatt, és közben rezsiről is szót ejtett, írja a Blikk. Emlékeztettek: Novák Katalin hétfő este aláírta a katára vonatkozó törvénymódosítást, ami többek között a művészek és a kisvállalkozók életét is megváltoztatja. A zeneiparban dolgozó

Geszti Péter a közösségi oldalán osztotta meg, hogy őt is érinti a módosítás és egy dalban búcsúzott el a cégétől,

írják.

„Hé, Kata, itt hagytál a combos rezsivel, sok nekem ez így jószerével. Mert Rezsi csak hízik, a fejemre nő, s különben is, Rezsi nem jó nő. Sőt. Rezsi nem is nő, csak nő nő nő” – énekli Geszti Péter a videóban. „Van, hogy becsúszik valami. Vagy ki. Ezt a hirtelen jött kis rögtönzést

Szó szerint. Ad hoc. Jobb híján. Hiszen most magam is megszüntetek KATA-s céget. Így jártam – több százezer társammal együtt” – írta a Facebookon, és egy szebb nyarat kívánt mindenkinek.

Kép forrása: Facebook

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Crassus27
2023. augusztus 19. 13:35
Mostanában megint nagyon nyomul Petike! Talán még Márta néni is előkerül egy kis fröcsögés erejéig! 😂
Jusztiscsak
2022. október 10. 14:08
200x megszületnétek sem lenne annyi kreativitásotok, művészi ambicióitok és sikereitek, mint Gesztinek. Ez a baj veletek! Gyűlöletpolitika. A saját anyátokat is megölnétek, ha nem fidesz seggnyalonc. A sikeres emberek minden valamirevaló országban példaképek és megbecsült emberek. Itt ebben a fidesz által szétkúrt, nyomortanya országban irigykedés, meg a nem narancsos basztatása, libsizés, zsidózás, buzizás megy. Szánalmasak és nyomorékok vagytok mind egytől-egyig.
SzabóGéza
2022. július 21. 21:41
A kapu bezáródott!!!
szóda
2022. július 21. 11:32
Kibaszottul hamisan énekel. Hiába, ez nem stúdiófelvétel amit agyon szerkesztenek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!