„Én pedig azt mondom nektek: szeressétek ellenségeiteket” – így beszélgetett Márki-Zay a megafonosokkal (VIDEÓ)

2022. augusztus 29. 18:49

A volt miniszterelnök-jelöltet sok támadás érte egyes ellenzéki körök részéről, amiért a Tranziton közös fényképet készített Deák Dánielékkel.

2022. augusztus 29. 18:49
null

Lapunk is beszámolt Márki-Zay Péter és Rétvári Bence vitájáról, amelyre a Tranzit Fesztiválon került sor. Az egykori miniszterelnök-jelölt a közéleti gondolatexpón, fellépése után kormányközeli influenszerekkel fotózkodott, ami a DK-közeli Nyugati Fénynél és Vágó István exkvízprofesszornál is kiverte a biztosítékot.

Valószínűleg erre reagálhatott vasárnap Márki-Zay, aki közösségi oldalán közzétette az elhíresült fotó előtti beszélgetést – melyet feltehetőleg kollégája rögzített. A többek között Deák Dániellel és Déri Stefivel folytatott jókedvű diskurálás mellé szöveget is írt Márki-Zay, amely így kezdődik: „Én pedig azt mondom nektek: szeressétek ellenségeiteket, és imádkozzatok üldözőitekért!”

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. augusztus 31. 17:25
ez a te szádból nagyon nem jól jön le.
KBA98
2022. augusztus 30. 16:19
diliház a börtönben = kettő az egyben - ez jár neki!
Kiss Mária
2022. augusztus 30. 15:50
MZP sem fogadta Jakab békejobbját. A farizeust ki látta,látszott rajta hogy ő farizeus?
csulak
2022. augusztus 30. 13:30
MakiZaj nem szerettunk teged sem! SOHA TOBBE BALOLDALT !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!