Magyar Érdemrenddel tüntették ki Geert Wilders-t

2022. augusztus 25. 14:34

Magyarország melletti következetes kiállása, valamint az illegális bevándorlási hullám megállítása érdekében végzett tevékenysége elismeréseként kapta a kitüntetésr a holland politikus.

2022. augusztus 25. 14:34
null

Megjelentek a Magyar Közlönyben Novák Katalin köztársasági elnök határozatai arról, hogy – Orbán Viktor kormányfő előterjesztésére – kik, milyen állami kitüntetéseket kaptak az augusztus 20-ai állami ünnepen.

A Magyar Érdemrend középkeresztje kitüntetést kapta Geert Wilders, a Holland Királyság Képviselőházának tagja, a Partij voor de Vrijheid elnöke,

Magyarország melletti következetes kiállása, valamint az illegális bevándorlási hullám megállítása érdekében végzett tevékenysége elismeréseként.

A holland Trumpként is emlegetett Geert Wilders többször is méltatta a magyar miniszterelnököt, néhány éve szégyenletesnek nevezte a Sargentini- jelentés megszavazását, mondván, Magyarország példakép az EU-nak, Orbán Viktor pedig hős, aki Nobel-díjat érdemel.

Nyitókép: GETTYIMAGES / Jasper Juinen / Bloomberg 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyikó István
2022. augusztus 26. 13:47
zselé
Akitlosz
2022. augusztus 26. 12:56
Ennyiért, hogy ki kit méltat és mit nevez szégyenteljesnek az újságírók felét is ki lehetne tüntetni. Vagy akár Laci bácsit a piacost. A dumálás annyira nem rendkívüli teljesítmény, hogy kitüntetést érdemeljen.
balbako_
2022. augusztus 25. 18:51
Megérdemli. Ő Európában gondolkodik nem USA csatlósságban.
fatman
2022. augusztus 25. 16:40
helyes... most már nyerhetne egy választást ő is... :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!