A Momentum szerint a Nemzeti Konzultáció ízléstelen

2022. október 18. 16:41

A Reklámszövetséghez fordultak az ügyben.

2022. október 18. 16:41
null

Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke a Magyar Reklámszövetséghez fordult a kormány Nemzeti Konzultációs hirdetése miatt. Mint ahogy arról lapuk is beszámolt, szankciós-bombás fotóra váltott Magyarország kormánya. Gelencsér azt kifogásolta, hogy „miközben a szomszédban háború zajlik, és Putyin is egyre gyakrabban utal nukleáris fegyverek bevetésére, az állítólag a »béke pártján« álló kormány legújabb propagandakampányában ledobott bombaként ábrázolja az Európai Unió Oroszország elleni szankcióit”.

Szerinte sérti a reklám a szövetég Reklámetikai Kódexében foglalt etikai szabályokat, ezért kéri, hogy a szövetség vizsgálja meg, majd távolítsa el a reklámot.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. október 18. 21:17
Azaz, nektek a demokrácia ízléstelen. Ezt mondja egy Momentumos "államférfi", aki mellesleg egy barom.
Házam Hazája
2022. október 18. 20:32
Van nekik NoárLYuk. Forduljanak hozzá.
Pitypangocska
2022. október 18. 20:25
A fiatal balliberálisok körében ízléstelen a nép véleményét kikérni. Pénzért hazát árulni a külföldi tartóiknak, az nem sérti a kifinomult jóérzésüket.
FeketeFehér
2022. október 18. 20:19
Azon tűnődtem, hogy ez hányadik nemzeti konzultációnak hívott fideszes adatgyűjtés, amiben nyilván nem veszek részt. Vagy 10, vagy 11. :)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!