Folytatódik a zuglói szoci-saga: Horváth Csaba menesztette a DK-s alpolgármestert, miután nem támogatták a javaslatát

2022. október 28. 16:55

Összekapott az MSZP-s polgármester és a DK-s alpolgármester, menesztés lett a vége. A DK-s kicsinyes bosszúról beszél.

2022. október 28. 16:55
null

Mint ahogy arról lapunk is beszámolt, áll a bál Zuglóban az MSZP és a DK „között”. A legutóbbi fejlemény az volt, hogy kifarolt a DK-s alpolgármester az MSZP-s Horváth Csaba mögül. Most erre érkezett meg a válaszlépés Horváthtól. 

Mivel nem szavazták meg a javaslatát, a polgármester menesztette az alpolgármesterét. 

Horváth szerint a DK-s politikus anélkül változtatta meg az álláspontját – s anélkül nem szavazta meg a javaslatot –, hogy tájékoztatta volna. Ezzel pedig a aláásta Horváth szerint a bizalmát, ami a munkakapcsolat alapja.

 – írta Horváth Csaba a péntek délután kiadott közleményében. A polgármester leszögezte, hogy a konfliktus „a legkevésbé sem pártpolitikai, hanem emberi”.

„Bármilyen munkahelyi környezetet megmérgez az őszinteség hiánya vagy egy intrikus munkatárs. Ez a hozzáállás méltatlan az elmúlt három év közös munkájához, méltatlan az alpolgármesteri tisztséghez, méltatlan az alpolgármestertársaihoz, akikkel a kabinetben minden héten órákat töltünk Zugló ügyeinek megvitatásával. De mindenekelőtt méltatlan a zuglói polgárokhoz” – fogalmazott Horváth Csaba. „A fentiekre tekintettel azt a döntést hoztam, hogy alpolgármesteri feladatai alól felmentem, hatásköreit elvonom, ezeket átmenetileg magam látom el” – jelentette be a polgármester.

Kicsinyes bosszú?

A Horváth Zsolt DK-s politikus úgy fogalmazott az eset kapcsán a Telexnek, hogy Horváth csak kicsinyes bosszút állt azzal, hogy elvonta a jogköreit. Kifejtette, hogy nem lepte meg a bejelentés, viszont „sem engem, sem a Demokratikus Koalíciót nem lehet megfenyegetni. Jól döntöttünk, a zuglóiak érdekében” – tette hozzá a zuglói DK vezetője.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abiondi
2022. október 28. 19:25
Nem mintha ez a történet ellenemre lenne, de azért a zuglói válsztóknak jó lenne a sorok közé látni, mondjuk Hadházy lódoktorral kapcsolatosan is!!! "Bármilyen munkahelyi környezetet megmérgez az őszinteség hiánya vagy egy intrikus munkatárs. Ez a hozzáállás méltatlan az elmúlt három év közös munkájához, méltatlan az alpolgármesteri tisztséghez, méltatlan az alpolgármestertársaihoz, akikkel a kabinetben minden héten órákat töltünk Zugló ügyeinek megvitatásával. De mindenekelőtt méltatlan a zuglói polgárokhoz” – fogalmazott Horváth Csaba" A lóf@szdoktor "munkássága mennyire méltatlan és vállalhatatlan, kedves zuglóiak???
CirmoS
2022. október 28. 18:19
Nem működik jól a bűnszervezet?... :-))) Üssétek csak egymást!
madar299
2022. október 28. 17:54
Leírták , lecserélik majd egy DK-s ra , ennyi.
magyar demokrata
2022. október 28. 17:35
Előbb-utóbb valakit elásnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!