Jön a saját tv? Ezt jelentheti be a DK pénteken

2022. november 29. 14:24

Gyurcsányék minden fronton totális letámadásban vannak, sorra szipkázzák el az ellenzéktől a politikusaikat.

2022. november 29. 14:24
null

Saját tévécsatornát indíthat a DK pénteken, írja a Magyar Nemzet. Szerintük erre utal Gyurcsány Ferenc sejtelmes posztja„Újra készülünk. Lesz mit nézni december 2-án 18 órától” – és az arra adott kommentek. „Csak nem saját tévécsatorna lesz? De jó lenne!”, „Nagyon jó, kell ellenzéki tévécsatorna!”, „Az nagyon jó lenne, ha saját csatornája lenne! Hajrá, DK, veled vagyunk!” – írták a szimpatizánsok, s ezeket a felvetéseket nem cáfolta senki.

A nyilvánosságot is szeretné uralni

A lap szerint szintén erre célozgatnak a párthoz közel álló portálok is. Az Ellenszél a hétvégén „A DK újabb nagy dobásra készül: megcsinálják, amit évek óta halogat az ellenzék” című cikkében utal Gyurcsány bejegyzésére, miszerint „Ezzel kapcsolatban már több videó is megjelent a Demokratikus Koa­líció oldalán, amik arra engednek következtetni, hogy a párt saját televíziót indít” – írja a DK-hoz közel álló portál, amely egyúttal hozza is az általa hivatkozott videókat, amelyekben támadják a köz- és a jobboldali médiát.

„Van, akinek a tévé hazugság, nekünk igazság”, „Van, akinek a tévé mások megalázása, nekünk értékek közvetítése”, „Van, akinek a tévé propaganda, nekünk közszolgálat” – ilyen megjegyzések hangzanak el a DK videóiban, amelyek mind a „lesz mit nézni” szlogennel zárulnak. A Magyar Nemzet arra következtet, hogy a DK

nemcsak személyi, szervezeti kérdésekben szeretne döntő előnyt szerezni az ellenzéki pártokkal szemben,

hanem a nyilvánosságot is szeretné uralni. (Azt pedig a Mandiner teszi hozzá, hogy a Gyurcsány akcióját illusztráló fotó sem tűnik eredetinek, Deák Dániel kiszúrta, hogy kísértetiesen hasonlít a Video Player logójához.)

Azt, hogy a DK totális letámadása gőzerővel folyik, bizonyítja az is, hogy újabb balliberális önkormányzati képviselő igazolt hozzájuk. A kecskeméti Bodrozsán Alexandra érezte úgy, hogy hat, Momentumban eltöltött év után ideje váltani. A politikus úgy fogalmazott„Önkormányzati képviselőként szívügyem és hivatásom is egyben a kecskemétiek érdekeinek eredményes és hatékony képviselete. Ehhez egy olyan szövetségesre leltem, aki biztosítja a szervezeti és szakmai támogatást a további fejlődéshez, és a helyi építkezéshez”.

Együtt dolgoztak

A váltásban egyébként semmi meglepő nincs, hiszen nemrégiben Déri Tibor, Újpest polgármestere jelentette be, hogy kilép a lila pártból, a Fővárosi Közgyűlésben pedig a DK frakciójához csatlakozik (a pártba egyelőre még nem lépett be), Bodrozsán pedig egy időben a IV. kerületi Városházán dolgozott, tehát a döntésére minden bizonnyal hatással volt főnöke lépése is. 

(Magyar Nemzet – Mandiner)

Kiemelt képünk forrása a Demokratikus Koalíció Facebook-oldala.

 

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linkeloe
2022. december 03. 21:23
Inkább kimenne a temetőbe édesapja sírját rendbe rakni, mert elszáradt a szegfű. https://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1s%C3%A1rhelyi_Mikl%C3%B3s#/media/F%C3%A1jl:Grave_of_Mikl%C3%B3s_V%C3%A1s%C3%A1rhelyi_(%C3%93buda_Cemetery).jpg
LetsG0Brand0n
2022. november 30. 11:54
Ja. Nem gondoltam, hogy konkrétan azért kezdesz piszkálni, mert csípi a szemed a nickem. Majd nevezzem át F Joe Bidenre? Vagy inkább a Let's Go Negro lenne jobb?
dragstar
2022. november 30. 08:33
Gondolom az apró villa lesz a tv székházuk
Lobodi
2022. november 30. 02:41
Összejött nekik, mikroadományokból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!