Fotóval szúrt oda egy elemző az árstopokon károgóknak

2022. november 21. 09:20

Tele voltak a polcok ott, ahol Deák Dániel járt vasárnap.

2022. november 21. 09:20
null

Deák Dániel úgy gondolta, saját szemével győződik meg arról, hogy valóban áruhiányt okoznak-e a bevezetett árstopok – legutóbb a tojásra és a krumplira húzott ársapkát a kormány –, mint ahogy ezzel nagyon sokan riogatnak, bár tény, időnként időszakosan nem lehet kapni minden terméket.

A XXI. Század Intézet vezető elemzője a Facebook-oldalán azon nyomban meg is osztotta a tapasztalatait. Azt írta, „Ma is megbizonyosodtam róla a vasárnapi bevásárlás során: fojtogató az áruhiány az árstop miatt!” – az ironikus bejegyzésével arra utalt, hogy roskadoztak a polcok a tojástól ott, ahol járt.

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kepe
2022. november 27. 06:52
nagyon káros az árstop, a cégek többi termék árát felemelik, hogy a veszteségüket így kompenzálják. Mivel nem tudják, hogy még mire fognak bevezetni és meddig fog tartani az árstop sokkal többel emelik az többi termék árát, tehát még nagyobb lesz az infláció. A kis cégek meg nem bírják a veszteséget és nem tudnak annyit emelni és bezárnak. Szép lassan itt a szocializmus. Anno arról volt szó tavasszal hogy 3 -6 hónapra vezetik be. Csak sajnos ezt az embert nem látják. Októberi élelmiszer inflációba elsők vagyunk 43%. Ha tudom, hogy ezt folytatják, nem mentem volna el a Fideszre szavazni. Én megkérdeztem mikor van az árufeltöltés és akkor járok boltba, mert pl csirkemellet nem lehet mindig kapni, csak ha jó időbe megyek.
Lajoss
2022. november 21. 16:59
Dani egy kincs az állampártnak..:)
csulak
2022. november 21. 14:03
a baloldla mindig hazudik!
dezilluzionista
2022. november 21. 12:55
Propagandisztikus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!