Hajós András: Rutinos vesztesoldali vagyok

2022. november 28. 09:48

A zenész szerint többször kellett átélnie az elmúlt tizenkét évben, hogy valami nem sikerül neki.

2022. november 28. 09:48
null

Nem feltételez „turpisságot” a baloldal amerikai pénzei kapcsán Hajós András baloldali zenész – erről beszélt a Válasz Online-nak adott interjújában. Pedig a turpisság talán találó, hiszen ahogy az eddigiekben beszámoltunk róla, Márki-Zay azt állította, több tízezer ember adta neki össze a támogatást, aztán kiderült, hogy az a tízezer voltaképpen csak tizenegy.

Nem olyan nagy pénz két-három milliárd egy országos választás előtt. Ebből nem lehet lenyúlni”

– fogalmazott.

Az interjúból megtudhat az olvasó pár dolgot a viszonylag rövid karriert befutó 99 Mozgalomról is, amelynek Hajós is a tagja volt. 

Nem bántam meg. Naiv elképzeléseim nem voltak. Rutinos vesztesoldali vagyok”

– fogalmaz Karácsony Gergely formációjával kapcsolatban. Elárulta, hogy felvetődött a formáció párttá alakulása is, Hajós állítása szerint Karácsony – akinek már volt pártja – ellenezte ezt. 

Elmondta: ő „Karácsony Gergely miatt vett részt az egészben”, úgy tűnik, a későbbi miniszterelnök-jelölt azonban nem nyerte el szimpátiáját, mint fogalmaz, „a Madách téri rendezvényen is azért léptem fel az elején, mert azt mondtam: szeretnék már nem ott lenni, amikor megjön Márki-Zay Péter”.

Nyitókép: MTI / Kallos Bea

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. november 28. 17:07
sok esze nem lehet ha baloldalra szavazz
KBA98
2022. november 28. 16:58
Azon kívül, hogy anno azt mantrázta: "Benne leszek a TV-ben!" nem tudom, hogy ő pl. mit tud, de valójában nem is érdekel!
Nabakker
2022. november 28. 14:49
Látjuk Andriska, látjuk :D
sorivo4
2022. november 28. 14:29
Aki Karácsonyt alkalmasnak tartja bármire is, és még mindig, az tényleg megrögzötten csak az lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!