Hont: Baranyi Krisztina akkorát ment, amekkorát még az orléans-i szűz sem

2022. november 11. 22:48

Konok Péter szerint azért ment a Baranyi Krisztina ATV-s szereplése ekkorát, mert a sajtóról szólt – a sajtóban, amely felfújta ezt.

2022. november 11. 22:48
null

Az ATV péntek esti, Öt című műsorában is szóba került Baranyi Krisztina és a Pesti Srácok immár egy hete tartó csatája, amely pont a csatorna egyik műsorában kezdődött, amikor a ferencvárosi polgármester nem volt hajlandó válaszolni a jobboldali portál egyik újságírójának kérdéseire.  Baranyi akkor azzal érvelt, hogy a PS propagandamédia, megfogadta, hogy többet nem nyilatkozik nekik, Szalai Szilárd jelenlétével pedig csak az élő műsorban szembesült. ( Azóta erről külön vita zajlik Kárász Róberttel, melynek részletei itt olvashatóak.

Pár nappal később az Egyenes Beszédben sor került egy Fürjes-Baranyi vitára, amely csütörtökön Fiala János műsorában bő egy óra hosszúságban folytatódott, így volt miről beszélniük Hont Andráséknak.

Konok Péter szerint azért ment ez a történet ekkorát, mert a sajtóról szólt – a sajtóban, amely felfújta ezt.

„Baranyi Krisztina akkorát ment, hogy még az orléans-i szűz sem” – vette át a szót Hont András, aki ironikus hangnemben felolvasta egy baloldali lap tudósítását az eseményről, majd a fideszes politikus nevével – Fürjes Blamázs – is poénkodott.

Ceglédi szerint ez a történet a sajtó szerepéről szól. „Azt látom, hogy egyre kevesebb újságíró van, aki nem a közvetlen politikaalakítási szándékkal dolgozik” mondta az elemző, hozzátéve, hogy megfigyelte: az ellenzéki lapok módszeresen úgy írják a reggeli címlapjukat, hogy az adott híren az ellenzéki politikusok a Facebookon felháborodhassanak.

Vona Gábor szerint az ügy „a mindent eluraló törzsiségről szól”.

Nyitókép: You Tube

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. november 12. 16:46
AKI SZELET VET AZ VIHART ARAT!... Baranyi Kriszta ezt most tanulja!... pedig 10 éves korában kellett volna ezt neki megtanulnia!!!...
Palatin
2022. november 12. 14:52
Baranyihoz képest Pankotai Lili egy kis jobb sorsra érdemes fruska, akit elkapott a gyurcsányista örvény, de remélhetöleg kigyógyul belöle. Baranyi ezzel szemben egy reménytelen eset. Kis butácska ez a Pankotai Lili, Kiütött rajta a ballibernyák dili. Túl csípös volt a gimiben a csili, Hát kiborult a gyurcsányista bili. Ámde a bugris Baranyi Kriszti, Az egész nö egy beteges hiszti. Fönöke is áruló, koszos spicli, Kit a wisky a temetöbe visz ki. Ki Gyurcsánnyal fúj egy követ, Az rendes ember biz nem lehet. Neki vétekben nem létezik limit, Mefisztóként ront meg sok tinit.
Akitlosz
2022. november 12. 14:49
Hont annyira picike ember, amennyire még Napoléon sem.
világbéka
2022. november 12. 14:39
Most nézem, hogy ez az orrleány tkp egy hippi. Igy már érthető hogy nem ért semmihez. https://s.24.hu/app/uploads/2019/11/dmarc20190526097-e1573483712306-1024x577.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!