Ungár: Az ellenzéki pártok többsége nem tudja, a színházi szünetben a fiú- vagy a lány-WC-be menjenek-e be

2022. november 01. 10:01

Az LMP társelnöke azt mondta az ATV Szigorlat című műsorában, „három..., és fél, négy, három” százalékon állnak, legalábbis a biztos pártválasztóknál az összesített közvélemény-kutatási adatok szerint.

2022. november 01. 10:01
null
Almási B. Csaba

Ungár Péter néhány perc alatt alaposan leszedte a keresztvizet az ellenzéki pártokról az ATV Szigorlat című reggeli műsorában. Kárász Róbert, az egyik műsorvezető arról faggatta, mit szól ahhoz, hogy a DK nyíltan közölte, kormányzásra készül, s megkérdezte, az LMP-nek vannak-e hasonló tervei, kezdeményez-e tárgyalásokat a többi ellenzéki erővel.

A zöld párt társelnöke kijelentette, a DK-n kívül – de nem nevezte meg, az „említett” pártról beszélt – az LMP a másik párt, amely minden egyes mérés szerint minden hónapban erősödött, és jelentősen megelőzte az MSZP, valamint a Párbeszéd támogatottságát, illetve a Jobbikét is. Hogy ez számokban mit jelent,

Amikor a vendég újságíróként meghívott Sarkadi-Illyés Csaba, az Alfahír főszerkesztője döbbenten megkérdezte, hogy látott-e olyan eredményt, amely szerint négy százalékot ér el az LMP, Ungár azt mondta, a szemével látott ilyet, a biztos pártválasztók esetében. Krug Emília, a másik műsorvezető a forrásra volt kíváncsi. Erre a politikus úgy reagált, hogy a közvélemény-kutatók összesített adatait vette alapul, leszámítva azt az egyet, amely a parlamenti választás előtt egált mért a Fidesz és az ellenzék között.

Ungár ezután kijelentette, egy pártnak akkor van értelme, ha van világnézete, s ezt kommunikálja, az LMP pedig ilyen, ők Magyarország zöld pártja. Szerinte az ellenzéki összefogás több résztvevője nem tudja megmondani, hogy a színházi szünetben a fiú- vagy a lány-WC-be menjen-e be, s ugyanazokat a mondatokat mondják most is,

mint a negyedik kétharmad előtt, mindenfajta önvizsgálat, önreflexió nélkül.

Ez vonatkozik – jelentette ki az LMP parlamenti képviselője – arra a pártra, amely úgy baloldali, hogy minden neoliberális intézkedést megszavaz, arra is, amely úgy liberális, hogy közben az MDF új verzióját adja elő, s arra is, amely a luhanszki népszavazást aláíró elnökével jelenleg a leginkább EU-párti.

Nyitókép: YouTube/ATV, a Szigorlat egyik korábbi műsora

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jaja
2022. november 05. 06:16
Kis buzeráns hülyeségeket beszél!
Lord Vader
2022. november 01. 16:08
Abberált buzi oligarcha judeobolsevik patkány.
nemecsekerno_007
2022. november 01. 12:37
Fiú vagy a lány WC-be?!?! Ezek baszd meg a WC-t se találják meg. Simán beszarnak a büfébe.
Palatin
2022. november 01. 12:28
Legyetek Gyurcsányok! Legyetek rezsimentök! Legyet egyetek DK-sok! (gyurcsány megint dadog...) Különös egy fickó ez a Gyurcsány, Ki a nemzet vagyonában turcsány, Ám a gazdaságot ö jól el kurcsány, Hogy ö még van, az nagyon furcsány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!