Kárász Róbert a Közmédia kreatívigazgatója lesz

2022. december 13. 08:52

Átalakul a szervezeti felépítés.

2022. december 13. 08:52
null

A hirado.hu arról ír, hogy 2023. január 1-től a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. szervezeti felépítése részben átalakul. A korábbi négy helyett két igazgató látja el a tartalmi feladatokat. Az egyik a tartalomszolgáltatási igazgató, akinek feladata a műsorok – évi kb. 3 millió perc – megrendelése és elfogadása lesz. Ezt a feladatot Tóth István Zoltán látja majd el.

A másik a tartalmak fejlesztésével foglalkozik, hogy új műsorfolyamok kidolgozására kerüljön sor a közszolgálati felületeken.

Egy kis létszámú kreatív stáb jön létre, amely egyes projekteknél kiegészül majd külsős szakemberekkel.

Ennek a stábnak lesz a vezetője Kárász Róbert, az ATV volt műsorvezetője.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2022. december 14. 09:01
A "kreativitás" lerí az arcáról. Ezzel a képpel minden bizonnyal szerepet kaphatott volna a Narcos vagy folytatása a Narcos-Mexico sorozatban. Bármelyik plaza "Padron"-ja alkalmazta volna. Igazi "megbízható ingadozó" a legény. Ahol nagyobbak a számok a bankjegyeken, ott a helye. Ebben a kormánymédiát nehéz túlszárnyalni. /A példaképek már ott vannak. Gajdics, Rákay Kálmán és a többiek. Jelszavuk, fő az "igazmondás és pénz". Sokan észre sem veszik a magyarok közül, hogy ezek hozzák nyakunkra úja a böszme vezette haramiákat./
evpus
2022. december 14. 05:17
Rossz döntés! Eddig is túl nagy arca volt, mindenhol örültek, ha megszabadultak tőle!
Alternativ valóság
2022. december 13. 21:48
Most már csak Friderikuszt és Juszt Lászlót kellene felvenni az közmédiába,mint hiteles, keresztény, nemzetben gondolkodó magyar embereket.
Alternativ valóság
2022. december 13. 21:46
Perczel Éva , milyen dollárokkal számolnak le? A Fidesz most titkosította a saját "ellenzéke" piszkos ügyeit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!