Orbán Viktor is elbúcsúzott Hegedüs Zsuzsától

2022. december 03. 16:55

A miniszterelnök Facebook-oldalán emlékezett meg egykori tanácsadójáról.

2022. december 03. 16:55
null

Mint ahogyan már előző cikkünkben mi is beszámoltunk róla, életének 76. évében szombat reggel elhunyt Hegedüs Zsuzsa szociológus, filozófus, Orbán Viktor miniszterelnök korábbi főtanácsadója. A kormányfő hivatalos közösségi oldalán emlékezett meg egykori munkatársáról:

Isten veled!”

– írta posztjában.

Elhunyt Hegedüs Zsuzsa szociológus, volt miniszterelnöki főtanácsadó

Hosszan tartó, súlyos betegséget követően, életének 76. évében szombat reggel elhunyt Hegedüs Zsuzsa szociológus, filozófus, Orbán Viktor miniszterelnök korábbi főtanácsadója, a Minden gyerek lakjon jól! alapítvány kuratóriumi elnöke. Hegedüs Zsuzsa szombat reggel hét órakor hunyt el - erősítette meg a tényt Mandinernek az ismert közéleti személyiség rokona.

Nyitókép: Facebook

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. december 05. 10:49
NÉHAI, SZEGÉNY DR.HEGEDŰS ZSUZSA-ALIAS KISS JÁNOSNÉ -- EGY IDŐBEN, MINT AZ AKKORI FÉRJE IS--FŐ-FŐ SZADESZOS HATALAMASSÁGOK VOLTAK...DEHÁT, MINT TUDJUK: SIC TRANSIT, GLORIA MUNDI..... REQUIESCAT IN PACEM!
Zaajan
2022. december 04. 16:19
Melyik isten Viktor?
Orbanophyl
2022. december 04. 14:36
Érdekes színfoltja volt közéletünknek.
gyaloggos
2022. december 04. 12:05
DJURIBÁCSINÁL is hamarosan LEKAPCSOLJÁK a villanyt, és nem azért, mert nem tudná fizetni a rezsiköltségeket! RÓLA is dicshimnuszokat kell majd zengeni, ha meghal? Hm....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!