Beszüntették a benzinárstopot, egyből árat akarnak emelni a taxisok

2022. december 08. 12:42

A benzinárstop-stop másnapján a taxisok tarifaemelést követelnek. Összefoglalónk!

2022. december 08. 12:42
null

Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, megszűnt a benzinárstop. Kedd éjjel óta a Mol benzinkútjain 641 Ft a benzin, 699 Ft a diesel literje. Az eset kapcsán Tibi atya megkérdezte a követőitől, hogy 

A benzinárstop kivezetésének másnapján, december 7-én rendkívüli kormányzati konzultációt kezdeményeztek a taxisok.

Álláspontjuk szerint „sajnálatos módon az idei taxis tarifa megállapodás megkötése után számos olyan esemény történt/történik (háború, hiperinfláció, energiaválság, élelmiszerárak elszabadulása) mely a korábbi megállapodást elértéktelenítette”.

Közben pedig a kormány bejelentette, hogy 

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2022. december 08. 19:07
Vissza kell engedni az Ubert.
Ólat a trolloknak
2022. december 08. 16:09
Mi köze a taxis tarifákhoz a kormánynak?
RoFe
2022. december 08. 16:02
Az adóemelés valahogy nem talált utat a Mandiner címlapra. A MOL-nak is többet kell fizetni az Ural/Brent közötti különbségből, de éppen csak 95%-ot, semmi komoly. Ja, igen, ez azt jelenti, hogy Magyarország mentessége konkrétan profit a kormánynak, abból is EXTRA. Nem neked, hülye polgár, nem a benzin lesz tőle olcsóbb. És erre még ráemelték a jövedéki adót is, amit meg konkrétan te fizetsz. Tehát az ársapka elment, de lett helyette adóemelés.
Lotti
2022. december 08. 16:00
A taxisokkal és a futballhuligánokkal csak óvatosan ám.....!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!