Marco Rossit választották meg a 2022-es év legjobb edzőjének

2023. január 10. 09:55

A világsajtó is történelmi sikernek nevezte a magyar válogatott angolok elleni elsöprő győzelmét.

2023. január 10. 09:55
null

Ahogy arról a Mandiner már korábban is beszámolt, átadták az Év Sportolója díjakat. A férfiaknál a világcsúcstartó úszó Milák Kristófot, a nőknél pedig Kozák Luca gátfutót választotta meg a 2022-es év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ).

Az év legjobbja hagyományos csapatsportokban a férfi labdarúgó-válogatott lett, az egyéni sportágak csapatversenyei kategóriában pedig a női kardválogatott győzött.

Az edzők között nem meglepő módon Marco Rossi, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kapta a legtöbb szavazatot. Több emlékezetes pillanatot is szerzett a magyar labdarúgó csapat. A legszebb győzelem talán az volt,

amikor a magyar csapat Angliában 4–0-ra verte saját hazájukban az angolokat.

Nem véletlen, hogy a világsajtó is történelmi sikernek nevezte a magyar válogatott elsöprő győzelmét.

Az edző nagyszerű munkát végzett, és a magyar csapat idén a Nemzetek Ligáján nyújtott teljesítményével lenyűgözte a rajongókat.

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. január 10. 18:35
Gratulálok és köszönjük Maestro! Fantasztikus volt az angolok és németek gyalázása, igaz az albánok iskolázásait nem tudom felejteni. Mindemellett nagyszerű munkát végeztek mindannyian! Európa felfigyelt ránk, újfent! Csak így tovább!
Czápa
2023. január 10. 14:52
Szép volt Marco!
benedek77
2023. január 10. 13:33
Kijutottunk valahova? Nyert valami trófeát a csapat?
gyaloggos
2023. január 10. 12:52
GRATULÁLOK, JÓ HELYRE került a díj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!