Vágó István: Tisztességes, liberális érzelmű emberek kommentelnek olyat alám, hogy „én sem tapsoltam volna a náci bohócnak”

2023. február 18. 17:23

„Még a mieink közül is vannak, akik elhiszik” – méltatlankodott az exkvízprofesszor a DKTV-ben.

2023. február 18. 17:23
null

A DKTV pénteki adásában is szóba kerültek Bencsik András mondatai. A Demokrata főszerkesztője a vasárnap esti Sajtóklubban kijelentette: sok más emberhez hasonlóan ő is az oroszoknak drukkol, „de nem azért, mert oroszpárti vagyok, hanem a pulóveres-pólós színművész embertelen hazugsága és szélhámoskodása miatt”.

Azért drukkolunk az oroszoknak, hogy ennek a pokoli hazugsággépezetnek legyen már vége”.

Bencsik szerint „az Egyesült Államok Ukrajnát beleugrasztotta, az oroszokat pedig belecsábította egy pokoli történetbe”.

„Vérfagyasztó” – reagált a bejátszott jelenetre Vágó István, aki ezúttal Kálmán Olgával, Gréczy Zsolttal és Perintfalvi Ritával kommentálta a hét híreit.

„Nem is tudom, miért kell ezzel a vérnyomásunkat befolyásolni” – tette hozzá Kálmán Olga. Erre Vágó megindokolta, hogy miért: Elég intenzív életet élek a Facebookon. „Tisztességes, liberális érzelmű emberek kommentelnek olyat alám a tapsolás kapcsán, hogy »én sem tapsoltam volna a náci bohócnak«” – idézte fel Vágó.

„Na most, ezt a kollégát én letöröltem, többet nem fog tudni kommentelni. De gyerekek, ez így terjed. Nem kevés pénzért. De még a mieink közül is vannak, akik elhiszik” – méltatlankodott az exkvízprofesszor.

A jelenetet a 14. perctől láthatja az alábbi videóban.

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fabulon a bőre őre
2023. február 19. 20:04
Akkor legyen a 11. bejegyzés: „Na most, ezt a kollégát én letöröltem, többet nem fog tudni kommentelni. De gyerekek, ez így terjed. Nem kevés pénzért. De még a mieink közül is vannak, akik elhiszik” – méltatlankodott az exkvízprofesszor." Az übertoleráns vörös hajú törpe vörösliberális. DIVSZ-induló (Demokratikus Ifjúsági Világszövetség, 1945) Zeneszerző: Novikov Anatolij Grigorevich Szövegíró: Novikov Anatolij Grigorevich Egy a jelszónk a béke, Harcba boldog jövőért megyünk. Egy nagy cél érdekében Tör előre ifjú seregünk. Bárhol is van hazája, Bármely ég néz le rája, Küzdő korunknak új nemzedéke, Mind itt halad velünk. Földön, égen zeng az új dal, Ifjúság! Ifjúság! Ifjúság! Milliónyi szív dobogja Ritmusát, ritmusát, ritmusát. Nincs oly erő, mely legyőzné, Ki a népért küzd és dalolja A jövőnek himnuszát. Ifjúság! Ifjúság! Tegnap tankok robogtak, Harcok szülték az egység dalát, Vére omlott ki soknak, Ki ügyünkért kiállt, hű barát. Jertek mind táborunkba, Ránk vár harc és a munka, Egy szebb világot épít kezünk fel, Föl tettre, dalra hát! Földön égen zeng az új dal,... ...Ifjúság! Ifjúság! Szíveink dobbanása Visz világgá egy új esküszót, S hogy a föld népe lássa Tartsa vállunk a tűz-lobogót! Gyilkos, új háborúra Kél a múlt réme újra, Ifjú sereg, te Védd meg a békét, Űzd el a támadót! Földön, égen zeng...
blondibarbi
2023. február 19. 18:02
"Vágó István: Tisztességes, liberális érzelmű emberek..." Már nem stimmel !!! :))
rókabácsi
2023. február 19. 13:41
ennyi vén faszt! már csak ez hiányzik az országnak!
5m007h 0p3ra70r
2023. február 19. 12:35
"Vágó megindokolta, hogy miért: Elég intenzív életet élek a Facebookon." Én ezt a valóságban teszem. Lényeges a különbség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!