Császár Attila kapta a Jótollú újságíró díjat

2023. március 09. 14:01

A díjat minden év március 15-e alkalmából adják át.

2023. március 09. 14:01
null

Császár Attila, az MTVA szerkesztő-műsorvezetője kapta idén a Jótollú Magyar Újságíró Sajtódíjat a Nézőpont Intézet és a Médianéző Központ által szervezett „Sajtószabadság Magyarországon 2023 és Jótollú Magyar Újságíró Sajtódíj” díjátadóján – számolt be a Médiapiac.

A díjat minden év március 15-e alkalmából adják át,

– mondta el a díjátadón tartott méltatásában Boros Bánk Levente, a Nézőpont Intézet elemzési igazgatója.

Már ötödik alkalommal adták át a díjat

Mint ismert, a Médianéző Központ által alapított kitüntetés célja az, hogy a jobboldali, konzervatív sajtó munkatársai is megkaphassák a munkájukért járó figyelmet és elismerést. A Jótollú Magyar Újságíró Sajtódíjat idén ötödik alkalommal osztották ki.

2019-ben elsőként Gajdics Ottó (Karc FM, Hír TV), 2020-ban pedig Szentesi Zöldi László (akkor még Magyar Demokrata, most Magyar Nemzet) és az azóta elhunyt Swendt Pál (Magyar Nemzet) kapta meg. 2021-ben Huth Gergelynek, a PestiSrácok.hu főszerkesztőjének, valamint Villányi Károlynak, a Mediaworks hírcentrum főszerkesztőjének ítélték oda a díjat, 2022-ben pedig Bayer Zsolt újságíró, a Magyar Nemzet publicistája vehette át az elismerést – idézte fel a Médiapiac.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olvaso9
2023. március 10. 10:17
Sajnálatos, hogy leginkább a gyűlölködő ellenzékiek írtak ide eddig (ettől még a karaván halad, az igazság pedig igazság marad)...
PUFIDESZ és jajj a cankciók
2023. március 10. 08:04
Igen! Gratulálunk, hogy egy suttyó, tahó kaphatott díjat. Éppen írni akartam, hogy a sorban bayer fosszájú zsolt is kaphatna, mire olvasom, hogy ez már tavaly megtörtént. Kellemes lehet ilyen "parasztokra" büszkének lenni.
olvaso9
2023. március 09. 20:45
Gratulálok. Hosszú idő óta jól tudósít. (Legemlékezetesebb a tv-székház ostrom meg az 50 éves évforduló...). Csodálom, hogy mindig higgadt.
II.baljoska61
2023. március 09. 17:42
Az elvtársak kitüntetik egymást.. A hatalom szervilis kiszolgálói a listát nézve... Megérdemlik egymást. :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!