Orbán Viktor: Mindenki szurkoljon! (FOTÓ)

2023. március 16. 21:11

A Fradi kabalájával biztatja a csapatot a miniszterelnök.

2023. március 16. 21:11
null

Ahogy arról többször is beszámoltunk a nap folyamán, a Puskás Arénában 21 órától csap össze újból a Fradi és a Leverkusen.

Nemrég Orbán Viktor miniszterelnök is közös szurkolásra buzdított mindenkit közösségi oldalán. A kormányfő egy fotót osztott meg, amelyen a Fradi kabalájával, egy sas jelmezbe bújt személlyel látható.

A képre az a felirat került, hogy

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

***

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2023. március 17. 09:46
Sajnos drágalátos honfitársaink képtelenek belátni, hogy a magyar (klubszinten sokadik osztályú idegenlégiós) fociba beleöntött irdatlan mennyiségű pénz eltüzelve is nagyobb hasznot hajt. 3 évtizede vallom: OV VÉGLEGES bukását a futballőrülete fogja okozni. Továbbá valamelyik ország sikerességét NEM az élsportban elért eredményei határozzák meg. Érthető persze, hogy Svájc sikeres az alpesi síelésben, de már Argentína gazdasági eredményei fordított arányban állnak valóban aranylábú fiai teljesítményével.
jetinyugger
2023. március 17. 06:40
Torzmosolyú, csüngőhasú inkább mennél mozogni, minthogy elbszod az adófizetők pénzét néger játékosokra. Hányan beszélnek az ún. Fradiban magyarul ?
-Zsolt-
2023. március 17. 01:52
Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen. Albert Einstein
még fokozza
2023. március 17. 00:25
elmebeteg, megint megszopták a focistái
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!